3 album, amit ne hagyj ki januárban!
2019. január 12. írta: Kultúrjunkie

3 album, amit ne hagyj ki januárban!

photo-1533727653155-8f258871eb2c.jpg

Íme, milyen zenei újdonságokkal indul 2019!

back.jpg

BACKSTREET BOYS - DNA

Megjelenés: Január 25.

Hat év után vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája. A lemezről korábban megjelent ’Don't Go Breaking My Heart’ és ’Chances’ című szerzemények már most hatalmas népszerűségnek örvendenek.

bring.jpg

BRING ME THE HORIZON - AMO

Megjelenés: Január 25.

Januárban érkezik a brit rockegyüttes legújabb ékköve, mely a ’Mantra’ és a ’Beautiful Life’ című dalok alapján az eddigi legizgalmasabb és legsokoldalúbb Bring Me The Horizon lemeznek igérkezik, amely könnyen felülmúlhatja a 2015-ös, That's the Spirit című album sikerét is.

alan.jpg

ALAN WALKER - DIFFERENT WORLD

Megjelentette debütáló stúdióalbumát a ’Faded’ című slágert megalkotó norvég DJ és producer, Alan Walker. A Different World névre keresztelt korong nagyszerű ötvözete az eddigi sikerdalainak és legfrissebb szerzeményeinek.

Forrás: Sony Music Hungary

Lead kép: Unsplash

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9114558454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása