Mozis vetítéssel érkezik a Leander Szimfonik kiadvány
2018. december 17. írta: Kultúrjunkie

Mozis vetítéssel érkezik a Leander Szimfonik kiadvány

leander_szimfonik_live01.jpg

Live At BMC címmel, december 18-án jelenik meg az a különleges CD, Blu-ray és Blu-ray+CD best of gyűjtemény, amely Köteles Leander szerzői pályafutását öleli fel, méghozzá szimfonikus kísérettel. A 2018. március 15-én és 16-án rögzített anyagot a közönség egy dedikálással egybekötött, mozis vetítésen láthatja először.

leander_szimfonik_cd.jpg

2018. március 15-én, Leander 33. születésnapján különleges ünnepi koncertet adott, ahol legjobb dalainak Pejtsik Péter által készített klasszikus zenei átiratait adta elő nagyzenekari kísérettel, valamint a nemzeti ünnep tiszteletére elénekelte a Hazám, hazám című áriát, és a koncert végén a Himnuszt. A nagy érdeklődésre való tekintettel március 16-án ráadáskoncertet adott a formáció. Az este folyamán a színpadon felváltva csatlakoztak az énekeshez a Leander Kills és az Amigod tagjai, illetve vendégként Drótos Gábor csellón, Suha Tamás hegedűn, Szebényi Dániel pedig zongorán közreműködött.

A két este mind hangban, mind képben rögzítésre került, és december 18-án napvilágot is lát CD, Blu-ray, valamint Blu-ray+CD formátumban. A megjelenés napján 19 órától az Eurocenter moziban (1037 Budapest, Bécsi út 154.) Köteles Leander dedikálja a 12 oldalas booklettel ellátott Live At BMC kiadványt, amelyet 20 órától le is vetítenek, és amely a helyszínen megvásárolható is lesz.

 Forrás: Sajtóanyag

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2514495948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása