Mindenki a BÚÉK-ról beszél!
2018. december 10. írta: Kultúrjunkie

Mindenki a BÚÉK-ról beszél!

buek_premier.jpg

Ezen a hétvégén végre minden magyar mozinéző személyesen ellenőrizhette, hogy mi a jó a BÚÉK-ban.

A Csak szex és más semmi rendezője és forgatókönyvírója, Goda Krisztina és Divinyi Réka új vígjátékát egy emberként imádták a kritikusok, és hosszan tartó vastapssal fogadták a gálapremieren résztvevők – szakmabeliek, barátok, celebek és még sokan mások. Azóta pedig pezseg az internet: aki látta, azt teszi közzé, hogy mennyire élvezte, mennyit nevetett az új filmen.

A statisztika is azt bizonyítja, hogy az egy szilveszteri buli éjjelén vakmerő játékba kezdő baráti társaság története mindenkit érdekel. A fantasztikus szereplőgárda (Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Elek Ferenc, Mészáros Béla, Bata Éva, Törőcsik Franciska, Szávai Viktória), a jó szövegek és a váratlan fordulatok megtették hatásukat: a hétvégén majd 37 000 néző váltott jegyet a BÚÉK-ra: ez pedig különlegesen jó eredmény, és azt jelzi, hogy az év vége vígjátéka a karácsonyi szezon nagy sikere, hosszú távon pedig igazi vígjátékklasszikus lesz.

 Forrás: IC Press

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8114469892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása