Megjelent a Mumford & Sons új albuma, a Delta
2018. november 16. írta: Kultúrjunkie

Megjelent a Mumford & Sons új albuma, a Delta

image004_5.jpg

A 2015-ös Wilder Mind, valamint 2016-os EP-jük megjelenése óta a zenekar termékeny időszakot tudhat magáénak, melynek ékes bizonyítéka negyedik stúdióalbumuk.

Delta eltérő árnyalatok, színek és textúrák lenyomata. Összegzése a zenekar mögött álló 10 évnek, formálódásuknak, közösen megélt tapasztalataiknak – ez alatt az idő alatt a kortárs popzene egyik meghatározó alakjává váltak.

A zenekar bemutatkozó albuma, a Sigh No More 2019-ben ünnepli a tizedik évfordulóját, erre való visszaemlékezésként egy személyesebb, még intimebb anyagot szerettek volna kiadni.

Az elektronikusabb hangzást, amely az első lemezen megfigyelhető volt, majd a fesztiválok nagyszínpadára repítette a zenekart, az új albumon felváltják az akusztikus jegyek.

A lemezfelvétel a Grammy-díjas Paul Epworth londoni stúdiójában készült, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt mint Adele, Jorja Smith vagy Lana Del Rey.

Az elmúlt évek közös munkája mérföldkövének számító lemezen egy érettebb, önreflektáló Mumford & Sonst hallhatunk, akik így még bensőségesebbé tehetik majd viszonyukat a közönséggel 60-állomásos lemezbemutató turnéjukon.

A lemezt itt tudod meghallgatni

Forrás: Universal Music Hungary 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8014376077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása