„Két ember együtt, és mégis külön”
2018. november 01. írta: Kultúrjunkie

„Két ember együtt, és mégis külön”

rossz_versek_plakat.jpg

Megjelent Reisz Gábor új filmje, a Rossz versek plakátja, amelyen a főszereplők mellett Budapest látképe is felsejlik.

Újabb részlet látott napvilágot Reisz Gábor, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan rendezőjének új filmjéből. A Rossz versek most megjelenő plakátján a főszereplők mellett a helyszín, Budapest tűnik fel. – Két embert látunk, az nem derül ki, hogy pontosan mit csinálnak, de látszik, hogy ők együtt vannak, és mégis külön – jellemezte a plakátot Reisz Gábor, aki maga is szerepel a képen, hiszen a rendezés mellett a főszerepet is magára vállalta. – Ebben a helyzetben talán kevesen hiszik el, de távol áll tőlem az exhibicionizmus, az azonban egyértelmű volt, hogy főszereplőként meg kell jelennem. Sikerült azért megoldani, hogy ott is legyek a képen, meg ne is – tette hozzá a rendező. A Rossz versek plakátján Reisz Gábor mellett Nagy Katicát láthatjuk, aki Annát, a főszereplő szerelmét alakítja.

A Rossz versek 2018. december 27-én kerül a hazai mozikba a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Cirko Film forgalmazásában, az RTL Magyarország koprodukciójában.

Rövidített szereplő- és stáblista:
Reisz Gábor (Merthner Tamás), Nagy Katica (Csák Anna, Tamás barátnője), Takács Katalin (Tamás édesanyja), Kovács Zsolt (Tamás édesapja), Zayzon Zsolt (Tamás bátyja), Seres Donát (Tamás fiatalabb énje), Prukner Mátyás (Tamás fiatalabb énje), Prukner Barna (Tamás fiatalabb énje), Monori Lili (Vali, Tamás nagynénje), Niels Schneider (Henri, Anna barátja)

Producer: Berkes Júlia, Koproducer: Estelle Robin You, Rendező-forgatókönyvíró: Reisz Gábor, Operatőr: Bálint Dániel és Becsey Kristóf, Vágó: Tálas Zsófia, Hangmérnök: Lukács Péter Benjámin és Székely Tamás, Zeneszerző: VAN Filmzenekar, Gyártásvezető: Nemes-Jeles Veronika, Jelmeztervező: Keszei Borbála, Látványtervező: Tasnádi Zsófia, Sminkes: Néma Orsolya

https://www.facebook.com/rosszversek/

https://www.instagram.com/rosszversek_badpoems/

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6114337961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása