Hamarosan a mozikban a Slender Man - Az ismeretlen rém!
2018. augusztus 21. írta: Kultúrjunkie

Hamarosan a mozikban a Slender Man - Az ismeretlen rém!

slenderman_fbcover_1.jpg

Ezen a héten ismerkedjetek meg az ismeretlennel a mozikban! Jön SLENDER MAN – AZ ISMERETLEN RÉM! A kiskamaszok és kamaszok között őrületes kultusszal rendelkező rémalak számtalan történet, képregény, dokumentumfilm és netes oldal félelemkeltő alakja. Nagyon sokan élőnek hiszik, már túlságosan élőnek is. Az új, különleges horrorfilm őt választotta főszereplőjéül.

Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter magas, nevetségesen hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akiknek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. És azok általában engedelmeskednek neki. Számára álom és ébrenlét között nincs határ, mindenhova eljut, de türelmes. Nem sürget, kivár. És azután lecsap.
slenderman_jelenetfoto.jpgA film 16 éven aluliak számára nem ajánlott, szinkronos 2D és OV 2D változatokban lesz látható a mozikban.

Főszereplők: Joey King, Julie Goldani Telles, Javier Botet,

Jazz Sinclair, Jessica Blank, Alex Fitzalan.

Látvány: Jeremy Woodward. Írta: Victor Surge, David Birke.

Rendezte: Sylvain White

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5714193775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása