A héten megérkezik a mozikba az ALFA!
2018. augusztus 21. írta: Kultúrjunkie

A héten megérkezik a mozikba az ALFA!

alfa_fbcover_imax.jpg

Ezen a héten megismerkedhetünk a mozikban a legrégebbi barátság történetének kezdetével, érkezik a mozikba Kodi Smit-McPhee főszereplésével az ALFA!

A különleges világba vezető, elképesztő látványvilágú izgalmas történet az ősember korába vezet, de ismerős történetet mesél el: egy kutya és egy ember barátságát…

Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott.alfa_jelenetfoto.jpgKeda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják.

De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz. Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára…

A film 12 éven aluliak számára nem ajánlott, OV, szinkronos 2D, 3D, IMAX 3D és 4DX változatokban lesz látható a mozikban.

Főszereplők: Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela, Natassia Malthe.

Operatőr: Martin Gschlacht

Látvány: John Willett.

Írta: Albert Hughes, Dan Wiedenhaput

Rendezte: Albert Hughes

 Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7914193479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása