Magashegyi Underground - "Egytől hétig" videópremier
2018. július 30. írta: Kultúrjunkie

Magashegyi Underground - "Egytől hétig" videópremier

magashegyiunderground.jpg

Vágatlan, egysnittes videót készített a Magashegyi Underground csapata legújabb, Egytől hétig című dalára. A Petőfi Rádióban már hallható új dalra Szilágyi Fanni és Rónai Domonkos forgattak rendhagyó, a szövegvideó és a klip határain mozgó anyagot. A dal szövegét - a legutóbbi, Itt leszel című számukhoz hasonlóan - ezúttal is Beck Zoli jegyzi, aki megint teljesen más szemszögből közelíti meg a párkapcsolatok örök kérdéseit. "Számomra ez a dal a társas magányról és az időről szól" - nyilatkozta Bocskor Bíborka, a csapat énekesnője - "arról az időről, amit senki sem tud visszaadni a másiknak. Azért szeretem ezt a szöveget, mert drámai de mégis nyugodt, azt a lelkiállapotot idézi fel bennem, amikor képes vagyok örülni az idő múlásának.”

Intenzív év közepén jár a Magashegyi csapata: a sűrű nyári koncertidőszak ellenére több komoly projektet indítottak útjára: az év végére tervezett “hagyományos” Magashegyi lemez mellett Tóth Krisztina verseiből-írásaiból készítenek dalokat - Krisztinával a MÜPA felkérésére adott akusztikus irodalmi koncertjük munkálatai során dolgoztak együtt. Az első öt szám felvételére nemrég került sor a legendás Pannónia Stúdióban.magashegyiunderground_egytolhetig.jpg2018 december 2-án pedig az év egyik legfontosabb Magashegyi koncertjére kerül sor: hét éve játszott szimfonikus műsorunk teljesen felújított, újrahangszerelt és új dalokkal kibővített változatát adják elő a Kongresszusi Központban.

  Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7414152007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása