Tízmillió rocksztár országa vagyunk
2018. június 21. írta: Kultúrjunkie

Tízmillió rocksztár országa vagyunk

Gyros és homárvacsora a Zion Refresh új klipjében

rockstar_index01.jpg

Ozzy Osbourne, Mick Jagger, Iggy Pop, vagy Keith Richards a zenei élet olyan alakjai, akik mindörökre beírták magukat a rock történelembe, igazi élő legendák, sokan álmodoznak az ő életükkel járó féktelen bulizásról és a végtelen utazásokról. Ezt a vágyat mutatja be a Zion Refresh legújabb klipjében, ami persze öniróniától sem mentes. zion_refresh_csapatfoto.png

Rocksztárnak lenni manapság igencsak vonzó állásnak tűnik: minden nap más hotelben felébredni, beutazni a világot, testközelből megtapasztalni a nők és a közönség végtelen rajongását, és persze a mesés gazdagságot, amik csak kiváltsággal járnak.

A debreceni Zion Refresh csapatának legújabb klipje a rocksztár életről szól: biztos mindenki álmodozott már arról, hogy milyen lehet úgy végigsétálni egy utcán, hogy az emberek utána fordulnak, vagy az étteremben az ő kívánságát lesi minden pincér.

Tajti Viktor, a formáció egyik frontembere elmondta, hogy a koncepciójuk az volt, hogy egy kicsit mindenki átérezhesse a zenészélettel járó kiváltságokat, és tudjon is azonosulni a látottakkal.
„Elsősorban olyan klipet és dalt próbáltunk megalkotni, amit mindenki előszeretettel tesz majd be egy húzós hét után, hogy egy jó bulizhasson rá, és elfogja az az érzés, hogy mekkora királyság is „rocksztárnak lenni”. A filmben megjelenő párhuzam azt érzékelteti, hogy egy baráttal megosztott hajnali gyros is felér egy drága vacsorával, illetve egy tízéves autóval is ugyanakkora szabadság száguldozni a naplementében, mint egy sokmillióssal, a külsőségek és a pénz nem fontosak, ha igazán meg tudjuk élni az adott pillanatot.”- foglalta össze a lényeget az MC. rockstar_cover02.jpgA forgatás során a külsőségek nagy hangsúlyt kaptak, hogy a menőség faktor hiteles legyen, erről Jakab Tamás, az énekes mesélt:

„Debreceniek lévén ezt a klipet is inkább hazavittük. Szeretjük a várost, és annak szépségét megmutatni. A város egyik legmenőbb éttermében, az IKON-ban forgattunk, akik maximálisan partnerek volt a munka során, minden kérésünket teljesítették, a veterán csodaautó, amit pedig sikerült megszereznünk, az az országban egy teljesen egyedülálló Plymouth Fury 3. Kicsit még mi is elhittük, hogy milyen menők vagyunk! – nevetett Tamás.

A videóklipet a Zion Refresh dobosa, Balázs Bence “Johnny” és a Reindeer Cinema rendezte, a főszerepet pedig Illó István játssza.

A zenekar mögött egy elég mozgalmas időszak áll, koncerteztek a Brains, az Irie Maffia és a Punnany Massif előzenekaraként, és a nyár sem hoz pihenést: legközelebb július 21-én, a Campus Fesztiválon találkozhatnak velük a rajongók. Addig is, rocksztár életre fel!

Forrás: Zion Refresh 

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3714062277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása