Low budget trash horrort forgatott a twentees
2018. június 21. írta: Kultúrjunkie

Low budget trash horrort forgatott a twentees

twentees_y_press-small1.jpg

A klippel a zenekar a mindent behálózó internetfüggőségre reflektál, amikor bármi is történik az éleben, mindenki azzal törődik, hogy jó képet sugározzon magáról a social mediában. A twentees legközelebb az A38 Hajó tetőteraszán játszik június 27-én a Madrapurral.twentees_2018.jpg

A twentees év elején jelentette meg Y-sztorik című kislemezét, amelyen a generáció különféle problémáival foglalkozik. Ezen az EP-n szerepel a most klipet kapott Jelen, múlt, jövő című dal is, melyet Balázs Konrád, a zenekar frontembere kommentál: „A dal az internetfüggésről szól, a klippel is erre reflektálunk. Folyamatosan azon görcsölünk, hogy a social mediában jó képet alakítsunk ki magunkról, még akkor is, ha amúgy gázok vannak az életünkben. Nem baj, ha elvesztünk valakit, belemosolygunk a kamerába és megyünk tovább.

A klipben is tulajdonképpen ez történik, egy groteszk, az alsó kategóriás horror filmekre hajazó videóval. A klipet a Klipszemle jelölt Good Boy rendezője, Buday Dániel és Szilágyi Máté készítette. A twentees legközelebb a Madrapur társaságában játszik az A38 Hajón június 27-én.

Madrapur / twentees /A38 Hajó Tetőterasz/

Helyszín: A38 Hajó
Időpont: 2018. június 27. 19:30
Jegyek: 900 Ft / 1200 Ft

Elővétel
Facebook-esemény

 twentees:
Instagram

Facebook

Spotify

Youtube

www.twentees.hu

Y-sztorik EP

 (Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3514062307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása