Hatalmas az érdeklődés a Sziget iránt
2018. június 13. írta: Kultúrjunkie

Hatalmas az érdeklődés a Sziget iránt

Rohamosan fogynak a Sziget jegyek

unnamed_14_2.jpg

Elfogytak a Sziget diákjegyek és már nem lehet kapni augusztus 11-12-13-ra, azaz szombat-vasárnap-hétfőre szóló háromnapos bérletet sem az idei fesztiválra

“A tavalyelőtti érdeklődést idézik az idei eladások” – nyilatkozta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. 2016-ban történelmi csúcsot, azaz majd’ félmilliós látogatottságot ért el kedvenc fesztiválunk az egy hét alatt, akkor a bérletek már június végén elfogytak, és 2 napra is elővételben elfogyott az összes napijegy.

Idén már korábban gazdára talált az összes 5 napos bérlet és az augusztus 10-11-12-re szóló háromnapos bérletek. Mostantól pedig már elfogytak a diákjegyek is és a Sziget szombat-vasárnap-hétfő napjaira szóló 3 napos bérletek is. Lehet még kapni, de nagyon fogynak a 7 napos bérletek és természetesen napijegyhez is juthat még az érdeklődő – amíg a készlet tart.

Mint ismeretes, minden idők legjobb zenei felhozatalát sikerült összeállítani idén a szervezőknek, a fellépők közt olyan nevekkel, mint Kendrick Lamar, az Arctic Monkeys, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford & Sons, Shawn Mendes, Kygo vagy Dua Lipa.

 

Sajtóanyag: Sziget Sajtóiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7114045866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása