Megjelent Shawn Mendes legújabb albuma!
2018. május 31. írta: Kultúrjunkie

Megjelent Shawn Mendes legújabb albuma!

unnamed_34.jpg

Az idei Sziget Fesztivál headlinerének Shawn Mendes címet viselő lemeze a 2016- os dupla platina Illuminate-et követi.

A lemezről már megjelent dalok, az ’In My Blood’, a ’Lost In Japan’ és a Khaliddal közös ’Youth’ azonnal a toplisták élére kerültek és elismerő kritikákat kaptak többek között a Rolling Stone-tól és a Billboardtól.

Az albumon közreműködik Julia Michaels is; a ’Fallen For You’ című dalt Ed Sheerannel közösen írta Mendes, a ’Like To Be You’-ban pedig John Mayer szólózik.

Shawn Mendes 2018-ban felkerült a TIME listájára, a világ 100 legsikeresebb embere közé. Világszerte több, mint 10 millió albumot és 100 millió single-t adott el, 11 milliárdan streamelték dalait, és 4 milliárd felett van YouTube-videói nézettsége. 2015-ben a legjobb új előadónak járó MTV Europe Music Awards-ot hozta el, 2016-ban a legjobb férfi előadó kategóriában lett győztes, 2017-ben pedig ’There’s Nothing Holdin’ Me Back’ című daláért kapott díjat és őt választották a legjobb előadónak is.

Emellett több, korábbi slágere is listavezető lett: ilyen a Camila Cabelloval közös ’I Know What You Did Last Summer’, a ’Mercy’, és a hétszeres platina ’Stitches’.

iTunes

Google Play

Spotify

Deezer

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3414015294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása