Így Nagy-Szín-Padoznak Ők - 6 kérdés 6 válasz
2018. május 02. írta: Kászon Tomi

Így Nagy-Szín-Padoznak Ők - 6 kérdés 6 válasz

nszharmas.jpgAz elődöntők indulása előtt megkérdeztünk három feltörekvő, és igencsak ígéretes zenekart arról, hogy mit gondolnak a tehetségmutatóról, illetve mire számíthatunk tőlük a színpadon.

A mai napon megkezdődnek az idei Nagy-Szín-Pad zenei verseny elődöntői. Innentől kezdve 4 napon keresztül az Akvárium kishalljában meghallgathatjuk a várva várt dalokat, vagy épp megnézhetjük a még nem látott friss formációkat.

31460813_828407957351177_6711497247428706304_n.jpg

31350201_828417160683590_6431263559216267264_n.jpg

31369166_828417447350228_1042506528310951936_n.jpg

Milyen érzésekkel léptek a “Nagyszínpadra”, és mit vártok magától a zenei versenytől?

Amigod |Köteles Leander|:

A Nagyszínpad baromi jó lehetőség arra, hogy gyorsan jussunk el sok emberhez. Úgyis a közönség dönt, és az idő azt igazolja, aki 10 év múlva is ott van a nagyszínpad(ok)on, de nagyon hálásak vagyunk ezért az esélyért.

Apey & The Pea |Áron András|:

Mint bármelyik másik bulinál, kihangsulyoznám, hogy nem igazán tekintünk erre az egészre versenyként, inkább megmutatjuk a tv nézőknek, hogy egykor létezett olyan is amikor usb és laptop nélkül emberek hangszerekkel és erősítőkkel zenéltek a lelkükből.

Belau |Kedves Peti|:

Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy itt lehetünk a 8 zenekar között, szeretnénk eljuttatni zenénket minél több emberhez, és adni egy nagyon jó koncertet.

 

Mi lenne az első dolgotok, ha ti nyernétek a tehetségmutatót?

Amigod:

Aludnánk egyet. :) Az Amigod egy baráti zenekar, ahol nagy örömmel írtuk a dalokat, és egyszer csak észrevettük, hogy működik, pedig nem igazán csináltunk semmi különöset. Úgyhogy most pár hét alatt több éves tapasztalatot kell pótolni, de profik vagyunk, ezt is megoldjuk, mint mindig. :)

Apey & The Pea:

Vennénk magunknak egy sajat kecskét végre.

Belau:

Megköszönnénk azoknak, akik szavaztak ránk. :)

 

Mivel invitálnátok azt, aki még nem látott titeket, miért érdemes ellátogatni a koncertre?

Amigod:

Azért indítottuk Mikivel, Márkkal és Jingis-szel ezt a zenekart, mert úgy gondoljuk, hogy a 80-as évek volt a pop-rock zene csúcsa. Ott még tanultak és igazán tudtak zenélni az előadók: olyan slágerek születtek, amik ma is bőven megállják a helyüket. Mi ezt a kort szeretnénk kicsit visszahozni és maivá tenni, mert imádjuk, ahogy szintiken és gitárokon egy teljesen más világ szólal meg.

Apey & The Pea:

Ez a stilus azoknak való, akik extrémebb, maradandóbb, egy nem túl hétköznapi élménnyel szeretnének hazamenni, nem mindenkinek való.

Belau:

Élőben is szeretnénk átadni a Belau-ra jellemző nyugodt hangulatot, amivel picit kiléphetünk a pörgős hétköznapokból, ettől függetlenül persze egyre több tempósabb dal is helyet kap a műsorunkban. Készülünk új dalokkal, különleges fényekkel, vizuállal és vendégekkel is.

 

A nyeremémyek közül melyik lehetőség a legszimpatikusabb?

Amigod:

Ez nem foglalkoztat minket, már az is nagy jutalom, hogy részt vehetünk ezen a tehetségmutatón. :)

Apey & The Pea:

A sportautó illetve a yacht.

Belau:

A külföldi koncert lehetőségeknek örülnénk a legjobban, közülük is az Eurosonic-nak, tavaly volt szerencsénk játszani, és hatalmas élmény volt.

 

A várakozást növelve áruljátok el, hogy melyik az az egy dal, amit minden körülmények között hallhatnak majd a rajongók a versenyprogram során? :)

Amigod:

Már a kanyarban van az új dalunk Szeress Reám címmel, amiben nagyon hiszünk, és reméljük, hogy a nyár egyik nagy slágere lesz. Napokon belül mutatunk ízelítőt belőle. ;)

Apey & The Pea:

Az Ultimátumtól a Harcos pl. tuti hogy lesz, de Horváth Hamitól a ‘Ha nem vagy enyém’ is elképzelhető a repertoárban.

Belau:

A legújabb, Redefine című dalunk. :)

 

Sziget – VOLT – Strand, melyik fesztivál színpadán mozognátok igazán otthonosan?

Amigod:

Miki és én a Szigettől 5 percre lakunk autóval, úgyhogy az kényelmes lenne. :D Amúgy a VOLTra még soha nem sikerült eljutnunk, de idén leszünk a Leander Kills-szel és az Amigoddal is, úgyhogy végre ezt is kipipálhatjuk. :)

Apey & The Pea:

Ebben a sorrendben nagyjábol az összesen... szeretnénk vissza nevelni első sorban a fesztiválokat majd az embereket, végül az egész univerzumot a kemény zenére.

Belau:

Tavaly a Strandon adtuk a legjobb bulit, a Volt talán a kedvenc fesztiválon, viszont a Sziget a leginkább nemzetközi, ahol láthatnak más országokból is, így mindháromnak megvan a maga bája. :)

 

Jegyek a koncertekre

29793188_818504881674818_6082077473896398848_n.jpg

Képek: Nagyszínpad Official

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7113885354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása