Nemzetközi pop-buli lesz a hajón |Koncertajánló|
2018. április 02. írta: Kultúrjunkie

Nemzetközi pop-buli lesz a hajón |Koncertajánló|

A Mary PopKids mellett a szomszédból is érkeznek fellépők

28337164_1613329465371651_4845386255611216945_o.jpg

Az A38 Hajó, mint európai kulturális központ és klub is igyekszik sokat tenni a nemzetközi tehetségek áramoltatásáért, egyben a hazai tehetségek külföldi szárnybontogatásáért. A 14 ország klubjait egyesítő szervezet, a Liveurope elnökségi tagjaként az Európa-napra várva idén a korábban a lengyel Stodola nagytermében is bizonyító Mary Popkids A38-as visszatérése egyben a zenekar legújabb EP-jének bemutató koncertje is lesz. A showcase-en bizonyíthat még mellettük a a BUSH-t már megjárt Tolstoys és az osztrák reménység, a Cari Cari is. Ha nyitott vagy a környező országok tehetségeire, és szeretnél többet tudni Európa vezető klubjairól, itt a helyed!

A sajátos pop zenét játszó Mary PopKids igazi nagyszínpados zenekarrá nőtte ki magát az elmúlt években, többek között az utánozhatatlan hangulatú hajós koncertjeiknek köszönhetően. Ezúttal második nagylemezüket hozzák el bemutatni. Nem érdemes kihagyni. A zenekar Magyarország összes nagyobb fesztiválján és klubjában megfordult már. A saját elmondásuk szerint “jövőzenét” játszó nyolc tagú zenekar koncertjei feltöltenek és elvarázsolnak. Most megjelenő nagylemezük a 2014-es “The Blue Inside” c. a közönség és a szakma elismerését is elnyerő albumukat követi.

Cari Cari (AT)

 Jegyek

Facebook esemény

 

Forrás: A38 Hajó

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5313801462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása