Óévbúcsúztató a Magashegyivel |Koncertajánló|
2017. december 25. írta: Kultúrjunkie

Óévbúcsúztató a Magashegyivel |Koncertajánló|

2017 utolsó óráiban Bocskor Bíborkáékkal bulizhatunk

24291712_1687322241299189_6227234188708126844_o.jpg

A Kuplung az idei év utolsó napján igazi különlegességgel készül! Büszkén jelentjük be, hogy a szilveszteri bulink fényét napkitörésszerűvé emelő zenekar nem más, mint a hiperszónikus Magashegyi Underground!

A banda a Petőfi Rádió egyik korai felfedezettjéből lett a hazai alternatív szcéna egyik legsikeresebb zenekara. A csapat az évtized elejei újraindulás óta idén először lép fel szilveszter estéjén Budapesten! A különleges éjszakához különleges műsor dukál: a jól ismert slágerek mellett (Szeplős váll, Árnyékok, Holdfényváros) olyan dalok is előkerünek az év utolsó koncertjén, amelyeket csak ritkán, igazán kivételes alkalmakkor adnak elő. Készüljetek a meglepetésre és a mindent elsöprő óévbúcsúztatásra!

Vendég: twentees A Twentees tagjai az MTV-korszak gyermekei – délutánonként ott ültek suli után a TV előtt, amikor a 2000-es évek elején új hősöket avatott az amerikai mainstream. Amikor évekkel később találkoztak és zenélni kezdtek, ez volt számukra a közös nevező: popos, fülbemászó gitárzenéjükben a magyar szövegeket egyedülálló módon ötvözik az angolszász zenei hatásokkal. A több szakmai díjat is magáénak tudó zenekar eddig két albumot és hat kislemezt adott ki.

Jegyek

Facebook esemény

 

Forrás: Kuplung

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4213523149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása