Dzsungel-rock a Trafóban |Koncertajánló|
2017. december 23. írta: Kultúrjunkie

Dzsungel-rock a Trafóban |Koncertajánló|

Karácsony után zenél a Fran Palermo

25074913_1812795892064395_7983851989044560643_o.jpg

Alig egy évvel debütáló nagylemezük után, 2016 májusában jelent meg Razzle Dazzle című albumuk, amely az eddiginél is sokszínűbb, változatosabb dalokat tartalmaz és helyet kapott szinte az összes év végi albumlistán a magyar médiában. A nagy fesztiválok visszatérő vendégei, mint a Sziget Fesztivál, a Volt Fesztivál de szerepelt a zenekar a Telekom Electronic Beats Festivalon, a 2017-es Holland Eurosonic Noorderslag showcasen illetve a budapesti művészetek palotájában (MÜPA). A zenekar célja, hogy Magyarország után Európa más országaiban is megmutassák zenéjüket.

A zenekar tagjai:

Henri Gonzo - ének/gitár / vocal/guitar

Pivarnyik Péter – dobok / drums

Perez Daniel – perka / percussion

Tölli Máté – basszusgitár / bass guitar

Dimitris Topuzidis - gitár/vocal / guitar/vocal

Árvay Gábor – billentyűk / keyboards

Bihaly Áron – trombita / trumpet

Sajó Dániel – trombita / trumpet

Jambrik Gergely - szaxofon/vocal

 

Előzenekar: Signore Crust

A Signore Crust egy visszhangokkal és rituális elemekkel megspékelt budapesti sad surf zenekar. Első 3 számos EP-jük 2016 májusában jelent meg Centerfold Crush címen. Zenéjük akár egy késő esti tengerpart, ahol a hullámok olykor egymásba ismétlődő gitárriffeket, hangos zakatolást, keleties hangzásokat vagy éppen disco elemeket sodornak a partra. Második EP-jét (Atlas for the band) 2017 tavaszán mutatta be a zenekar az A38 Hajó gyomrában. Bipolar című számuk bekerült az Index 2016-os dalversenyébe, illetve a Petőfi Rádió is premiereztette.

 

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó és forrás: Fran Palermo

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8013520417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása