Odett nyitja a Szilveszteri bulik sorát |Koncertajánló|
2017. december 20. írta: Kultúrjunkie

Odett nyitja a Szilveszteri bulik sorát |Koncertajánló|

Hangos óévbúcsúztató-előbuli a Gödörben

24774747_1787318517969179_8959734724944537099_n.jpg

A Gödör Klub előszilveszteri buliján három különleges, a maga nemében egyedülálló zenekar lép színpadra!

 Az Indigó Utcát szinte mindenki ismeri a PontPontPont című – és néhány másik – slágeréről, azonban meglepő módon a szövegcentrikus „játékzenét” megszólaltató zenekar sokáig nem adott ki lemezt, ezt csak az elmúlt évben pótolta a „Másmilyen” EP formájában. Az idén 10 éves születésnapját ünneplő zenekar a legjobb dalaiból válogat a koncertre. Töltsd le a lemezt! http://indigoutca.hu/

A Junkie Jack Flash (röviden JJF) pécsi rock and roll zenekar, amely 2012-ben alakult Pécsen. A zenekar stílusa a 70-es, 80-as évek nagy zenekarainak zenéjén és hangzásán alapszik, kizárólag saját dalokat játszanak. Az elmúlt években bejárták az ország színpadait, és a könnyűzenei díjakból is jónéhányat besöpörtek.

Szép mentés, Szívhang, Hanyatt, Van az a pillanat, Be With You... A jellegzetes hangú énekesnőt ezerből is felismerjük egyetlen hang alapján, a fenti slágerek pedig még inkább bebetonozzák Odett helyét a hazai popszakmában. Fiatal kora ellenére már az egész országot körbeturnézta lemezeivel, sőt tavaly a Sziget hivatalos himnuszát is ő énekelte.

A koncert(ek) után party, amíg bírjátok!

Jegyek

Facebook esemény

 

Fotó: Gödör

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2313514843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása