Én meg az Ének 2. – emléxel még?
2017. december 03. írta: Kultúrjunkie

Én meg az Ének 2. – emléxel még?

Bérczesi Róbert lemezbemutató koncert az Erkel Színházban

be_rczesirobi_sajto_fo_to_press_2.jpeg

Exkluzív produkcióval érkezik az Erkel Színházba Magyarország egyik legikonikusabb, megkerülhetetlen dalszerzője, Bérczesi Róbert. A frontember elsősorban a hiperkarmának köszönheti ismertségét, azonban további projektjei, a BioRoBoT és az Én meg az Ének szintén széles közönséghez juttatták el zenéjét az évek folyamán. be_rczesirobi_sajto_fo_to_press_3.jpgUtóbbi az énekes zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel, magába foglalva Robi zenekarainak legnagyobb slágereit és kedvenc, régebbi magyar népdalainak újraértelmezett változatait is. Igaz, a projekt egyszálgitáros felállásként vált ismertté, ezúttal rendhagyó módon, a dalszerző életében másodszor zenekarral és vendégelőadókkal kiegészülve mutatják be az Ének meg az Ének második albumát az Erkel Színház falai között.

 

Az „elfelejtett dalok a feledhetetlen eMLéKZeNeKaR előadásában” keretein belül profi zenészek és előadók színesítik Robi előadását: a színpadra lép többek között Giret Gábor basszusgitáros, Koltay Kurszán zongorista, Nemes Janó fúvós és a méltán elismert vonósnégyes, a Republic Qartet is. Az est fényét emeli még a két nagyhírű sztárvendég, Palya Bea és a Margaret Island frontembere, Lábas Viki, mindketten több dalban is közreműködnek majd. A széles repertoárban hallható lesz Bea és Robi nemrégiben debütált közös népdal feldolgozása, a Szelidecske is, illetve még számos további meglepetés várja az érdeklődőket.

Forrás és képek: Sajtóanyag

Online jegyvásárlás itt

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2513415179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása