PopKids és Belau – Menő muzsika a Királyban |Koncertajánló|
2017. október 18. írta: Kultúrjunkie

PopKids és Belau – Menő muzsika a Királyban |Koncertajánló|

21167678_1599277403437007_8969233452192789411_o.jpg

Izgalmas és zajos estére számíthatunk október 19-én a Király utca 46. alatt. Az est két fellépője a Mary PopKids és a Szécsi Böbével felálló Belau lesz.

A Mary PopKids discopop a jövőből: az indie-pop vonulat egyik legigényesebb zenét játszó és legreménytelibb magyar képviselője. Van itt minden: funky, blues, soul, elektro, és persze minden egyirányba, a jövőbe mutat. Ja, és talán nem véletlen, hogy 2017 tavaszán az ő dalukat választották az idei Sziget Fesztivál himnuszának. A Kuplungban ritkán hallott dalokkal és vendégzenészekkel örvendeztetik majd meg a közönséget.

A Belau elvágyódósan romantikus modern popzene, ami különböző elektronikus műfajokból táplálkozik. A banda két évvel ezelőtt alakult és már idén tavasszal kiérdemelte a Fonogram-díjat! Zenéjük a sundowntempo stílusú: a lemenő nap sugarai hozta hangulatot idézi meg, hogy újra és újra elárassza a szíveket elegánsan nyárias dallamokkal és keserűen édes érzésekkel. A dalok kvartettben, Szécsi Böbe varázslatos vokáljával kelnek életre! 

A Kuplung a hely, ami behozza a rock and rollt a Bulinegyedbe. Ahol biztos lehetsz benne, hogy jó zene lesz este. Minden produkció energikus, izgalmas és élő. Ahol a a fellépők eredetisége nyers erőt áraszt. És ahol októberben négy napon keresztül mindezt sűrítményben kapod meg, a végén pedig minden egy hatalmas szülinapi buliban csúcsosodik ki!

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program.

Jegyek

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2413014100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása