SZIGET-képkockák 2016
2017. július 22. írta: Kultúrjunkie

SZIGET-képkockák 2016

A legjobb 20 pillanat a tavalyi Szigetről

13671806_1774012146149998_1016432429_n.jpg

Az általunk legjobbnak vélt pillanatok a 2016-os Sziget Fesztiválról.

A 24-ik Sziget Fesztivál az elődjeinél jóval nagyobb rekordot hozott, hiszen az egy hét során közel félmillióan látogattak el a Szabadság Szigetére. A 496 ezer látogató ismét életreszóló élményekkel gazdagodott, ezekből szemezgetünk most nektek, amelyeket instagram felületünkön is megtaláltok.

Már a Sziget -1. napján is hosszas volt a várakozás a bejáratnál, hiszen a sátrazó külföldiek közül rengetegen érkeztek a déli órákban.

Tegnapi tömeg és a K-Híd. #sziget2016 #khid #crowd #kulturjunkie #kulturjunkieblog

Kultúrjunkie (@kulturjunkie) által közzétett fénykép,

 

A Sziget életérzést, már a mínuszharmadik napon is átélhették a legszerencsésebbek, ugyanis ekkor az első Sziget-lakók már elfoglalták sátorhelyeiket, és spontán bulikba kezdtek ott, ahol már volt valamiféle alkoholmérés, illetve zenei aláfestés… :)

 

A Szigeten a sajtóbejárás is különleges, hiszen két nyitott busszal furikázzák körbe a kiváltságos sajtóképviselőket. Igzán mókás, amikor a terebélyes járgányok kicentizve haladnak a fesztiválozók között. Sőt ilyenkor még bőven van esélyed pózolni a makulátanul tiszta Sziget felirat előtt is. :)

 

Az előző pesti fellépéséhez hasonlóan, most is óriási koncertet adott a dánok egyik legjobb előadója, MØ. Talán ezúttal még több ember gyűlt össze az A38 sátorban, mint korábban.

 

Na még egy kis Karen Marie Aagaard Ørsted haha.

 

Naplementés zászlóerdő.

 

A Világzenei Színpad az, ahol mindig érdekes dolgok történnek. 

 

Rég nem látott hangulatot hozott Puskás Peti bandája a Sziget magyar színpadára.

 

A Fran Palermo az az együttes, akik mindig maradandó élménnyel gazdagítják a jelenlévőket, ez történt a nem mindennapi Magic Mirror sátorban is.

A 2016-os fesztiválhimnusz előadója, Polgár Odett megmutatta milyen is az a magyar virtus. A „Be With You” című dal alatt ennek megfelelően bele is vetette magát a nemzetközi közönség kezei közé. :)

 

Hipp-hopp lábunk előtt Nagyszínpad terem!

 

A Lumineers élőben is varázsolt a Stubborn Love-al.

 

Több nap fesztivállét után, azért illik kényelembe helyezni magunkat… :)

 

Páratlan élményt kapunk, ha egyik este kicsit félretesszük a koncerteket és időt szánunk a nagy utcaszínház bemutatójára.

A Szigeten mindenhol buli van, még a kürtőskalácsos bódé előtt is!

És lám-lám a magyar zene is tud menő lenni Európában. A 2016-os Nagy-Szín-Pad győztes banda egyre nagyobb közönséggel üzemel, végre!

 

A csodálatos pillanatok azok, amikor több tízezer ember megáll egy pillanatra és átadja magát a jelennek.

 

Mert mindig jó együtt Élvezni a Massiffal.

 

Mikor a nap nyugszik, a Sziget kél.

 

Valahogy jobban szereti az ember a nyitás előtti napok esti chilles hangulatát, amikor még minden makulátlan, és az érezhetően kellemes várakozás lengi be az óbudai levegőt.

 

+1

A Sziget Fesztiválban az a jó, hogy soha nem tudhatod mit tartogat a holnap, milyen meglepetés vár egy adott helyszínen, vagy kivel futsz össze a sátrak labirintusai között. #sziget2017 várunk már!

 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3612679925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása