Újabb nívós nevek a Soundon
2017. március 30. írta: Kultúrjunkie

Újabb nívós nevek a Soundon

Axwell Λ Ingrosso is a Soundra tart

_css-574.jpg

Európa legmenőbb vízparti fesztiváljának fellépőgárdája újabb sztárokkal bővült, élükön a Swedish House Maffia két hírességével, az Axwell Λ Ingrosso párossal.

Érkezik tehát a Balaton Soundra a skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívájának, a legendás múltú Swedish House Maffiának két világsztárja, Axwell Λ Ingrosso, akik 2014-es összeállásuk óta készítik a híresebbnél híresebb slágereiket. Jön a Grammy-díjas, rendkívül tehetséges és ambiciózus DJ-producer Zedd, aki feltartóztathatatlanul száguld előre a siker útján: alig múlt huszonhét éves, de már korunk legfelkapottabb-keresettebb EDM előadói között jegyzik. Itt lesz Zamárdiban a mindig nagyszerű formában lévő holland veterán house DJ-producer, énekes, zeneszerző Don Diablo, és első alkalommal lép fel hazánkban Anglia egyik legújabb pop-kedvence, a huszonegy éves énekesnő-dalszerző-modell Dua Lipa. Visszatér Hollandia ultramodern, zajos és egyedülálló elektronikus zenei projektje, a Noisia is, a rap felhozatalt az angol Section Boyz erősíti. A feltörekvő DJ-producer generációt képviseli a Balaton Soundon a legnagyobb amerikai fesztiválokat megjárt huszonéves DJ-hölgy Mija, valamint Belgium új kedvence, a kőkemény basszusokkal kísérletező Eptic.

A magyar fellépők közül biztosan fellép már Zamárdiban a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains.

AXWELL Λ INGROSSO

 

ZEDD

 

DON DIABLO 

 

DUA LIPA

 

SECTION BOYZ

 

MIJA

 

EPTIC 

 

NOISIA

 

Punnany Massif

Halott Pénz

Wellhello

Brains

 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

Sajtóanyag: Balaton Sound Sajtóiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2212387967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása