Filmajánló: Élet - Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt!
2017. március 23. írta: Barna Borbála

Filmajánló: Élet - Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt!

elet_1000x1443_2.jpg

Március 23-án megérkezett a mozikba Rhett Reese és Paul Wernick legújabb filmje, az Élet, melyben az írópáros a Deadpool sikere után ismét Ryan Reynoldssal dolgozott együtt. A nyerő hármashoz ezúttal Daniel Espinosa (Védhetetlen; A 44. gyermek) csatlakozott rendezőként. A szereplők táborát pedig olyan színészek erősítik, mint Jake Gyllenhaal, vagy Rebecca Ferguson.

Habár a tudás hatalom, de a tudatlanság mégis áldás lehet. Egy űrhajóscsapat hatalmas eredményt ér el a Mars-kutatásában, ugyanis cáfolhatatlan bizonyítékot találnak a vörös bolygón lévő életre. Az idegen lényt el akarják vinni magukkal a Földre, ám a tanulmányozása közepette felelőtlenné és nagyravágyóvá teszi az őt tanulmányozó tudóst a siker. Az óvatosság hiánya katasztrófához vezet – rájönnek ugyanis, hogy a lény egyáltalán nem ártalmatlan, sőt óriási veszély az emberiségre nézve, amely az ő hibájukból nagyobbá, erősebbé és fejlettebbé vált. A csapat fő célja ezek után a lény elpusztítása és az életben maradás lesz, azonban, mint minden élőlénynek, „ellenségüknek” is a túlélés az elsődleges ösztöne, melynek érdekében nem kímél semmit és senkit sem. De vajon ki kerül ki győztesen az életért vívott küzdelemből?

A film szinkronos 2D és OV változatban látható a mozikban, 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

stáblista

rendező - Daniel Espinosa

forgatókönyvíró - Rhett Reese, Paul Wernick

operatőr - Seamus McGarvey

látvány - Nigel Phelps

 

szereplők

Roy Adams - Ryan Reynolds

David Jordan - Jake Gyllenhaal

Miranda North - Rebecca Ferguson

Sho Kendo – Hiroyuki Sanada

 

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1812365291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása