PopKids szülinap az A38-on!
2016. január 24. írta: Kászon Tomi

PopKids szülinap az A38-on!

12370852_10153773843879304_4930116556283560731_o_1.jpgJaunár 29-én hatodik születésnapját ünnepli a Mary PopKids zenekar.

Herrer Sáriékat akár fesztiválzenekarként is emlegethetjük, hiszen a nyár folyamán minden olyan zenei rendezvényen jelen voltak, ahol minőségi dallamok szóltak. Kiemelendő a VOLT, illetve a Sziget Fesztiválos fellépésük, ahol több ezer ember előtt zenélhettek, és szokásukhoz hűen nagyszerű hangulatot teremtettek. 

A PopKids visszajáró vendégnek számít a hajón, hiszen nyáron például a Balcony TV majálisán léptek fel, ahol már hallhattunk tőlük pár dalt a „Young Souls” című EP-ről.

„A Pop Vidám Kölykei már rég nem kölykök, hisz igazi klasszikusokká és sztárokká nőtték ki magukat. Ezen az estén hatodik születésnapjukat ünneplik az A38-on. A Szülinapi Minifesztiválon bemutatkozik az elektronikus r&b-ben utazó barbarastahl az afterért pedig Monkeyneck és a PopKids menedzsmentjéből álló Top MGMT DJs felelnek!”

Az est vendégfellépője barbarastahl lesz, aki ugyan még fiatal énekesnő, de már most komoly zenei tudással van felvértezve.

„A bit” című első dalát a Szentkirályi választotta reklámzenéjének, így hangja felcsendült a legtöbb hazai csatornán és a rádiókban. Az énekesnő 2015-ben a Cseh Tamás program támogatottja lett, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy első albumával 2016-ban debütáljon. 

A koncertek utáni buliért pedig egy fiatal magyar DJ, Monkeyneck felel majd:

"Monkeyneck, azaz Rochlitz Tamás élete kölyökkora óta a zenéről szól, a klasszikus nagyzenekartól és rapbandákig több utat is megjárt, aztán az elektronikus zene felől fordult az egyenesebb zenék világába.A Monkeyneck-zenék alapvetően a deephouse-ból indulnak, a klasszikus house értékek mentén építkeznek, lüktető mélyek és fülbemászó vokál jellemzi őket."

Jegyvásárlás

Facebook esemény

Fotó: facebook.com/marypopkids

Forrás: A38 Hajó

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr748306640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása