Különleges évadzárás Henriékkel! - Fran Palermo koncertajánló
2015. december 26. írta: Kászon Tomi

Különleges évadzárás Henriékkel! - Fran Palermo koncertajánló

fp_otkert.pngMi mást ajánlhatnánk nektek az év utolsó napjaira, mint egy igazán menő Fran Palermo koncertet.

A dátum december 30., a helyszín pedig a nem kifejezetten koncertekre specializálódott Ötkert szórakozóhely. Akár már ezért is érdemes ellátogatni a zenei eseményre, hogy megnézzük miként forgatja fel egy jungle rock-ot játsszó banda a belváros egyik közkedvelt elit klubját.

Két teltházas klubkoncertje után ezúttal egy nem hétköznapi koncerthelyszínen, az Ötkertben zárja az évet a Fran Palermo. A helyválasztás nem csak azért különleges, mert a diszkóként is működő hely kiválóan alkalmas a látványos vetítésekre és izgalmas fényeivel még jobban fokozható a koncertek hangulata, de kisebb mérete miatt ezúttal az intimebb hangulat is garantált.

fran_palermo_foto2.jpg

A 2015-ös esztendőben a banda megmutatta a zenéhez értő füleknek, hogy milyen is a minős11049égi dalszerzői munka. Nyáron végre teljesen elkészítették 13 dalból álló albumukat, amelyet teltházas bulikkal mutattak be, sőt a VOLT és a Bánkitó fesztiválifjúságát is megtáncoltatták vele. Novemberben vadiúj dalt is hallhattunk tőlük az Akvárium Klub Kishalljában, amely koncerten fergeteges légkör uralkodott.

Henriék most egy különlegesebb, családiasabb koncertre készülnek az Ötkertben, remélve, hogy a helyszín varázsa még egy plusz löketet ad a jelenlévőknek. A Fran Palermo előtt ezúttal Zanzinger fog zenélni.

Kívűlről fújod az összes dalt, vagy esetleg még egy koncerten sem voltál? Teljesen mindegy... a lényeg, hogy most ott legyél! 

Facebook esemény

Jegyek

Kép és forrás: mamazone.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr538200408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása