Legyünk jó oroszlánok, és érjünk össze a Dürerben – Blahalouisiana koncertajánló
2015. november 18. írta: Kászon Tomi

Legyünk jó oroszlánok, és érjünk össze a Dürerben – Blahalouisiana koncertajánló

12193595_417170958407790_3146124131350880030_n.jpg

A Blahalouisiana egyetlen pesti koncertjére készül november 20-án pénteken. A zenés eventen előzenekarként (mondhatjuk, hogy szokás szerint?) a Minimachines fog színpadra lépni.

Schoblocher Barbiék töretlenül haladnak előre, hiszen épp most mutatták be legújabb magyar nyelvű dalukat, a nyár folyamán pedig igazán neves helyeken és elismert zenészekkel is játszhattak. Gondoljunk csak a Budapest Essentials fesztiválra, vagy épp a világ legjobb bárjának választott hajóra, amelynek teraszán adtak egy teltházas bulit a júliusi forróságban.

Miért is kéne nekem szeretni őket?

Mert olyan zenei élményt kapsz, amit ritkán. Mert Barbara magyarul és angolul is énekel. Mert szerethető, kedves tagokból áll össze a banda.

Hová is megyek péntek este?

A Dürer Kertbe, ami a városliget mellett található, és tökéletes koncerthelyszín. Megközelíteni legegyszerűbben a 74/75-ös trolikkal tudod, vagy az 1-es villamossal, esetleg a kisföldalattival, de az utóbbi két esetben egy cirka 5 perces gyaloglás vár rád. És, ha már Dürer Kert, akkor van egy elképesztően jó arc pultos ott, aki valószínűleg egy „jó reggelt kívánokkal” fog nektek köszönni. :)

Jegyek

Facebook esemény

Fotó: facebook.com/blahalouisiana 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr28089222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása