A rock legenda ismét nálunk zenél! - Slash koncertajánló
2015. november 09. írta: Licskai Timi

A rock legenda ismét nálunk zenél! - Slash koncertajánló

may_slash.jpgNovember 18-án érkezik Slash és Miles Kennedy a Papp László Sportarénába.

Ha valaki nem ismerné Slash nevét, címszavakban annyit róla: Grammy-díjas, legendás gitáros-dalszerző-filmproducer, több mint 100 millió eladott albummal, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja és nem utolsó sorban a Time magazin Hendrix után a második legjobb gitárosként jegyzi. Olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhet neki a világ, mint a Guns ’n’ Roses number one,  Sweet Child O’Mine és a Welcome To The Jungle.

Slash első szólóalbumával a slágerlisták élén landolt, és olyan énekesek voltak dolgozott együtt, mint Ozzy Osbourne, Fergie vagy Myles Kennedy. Majd megalapította jelenlegi csapatát SLASH: Featuring Myles Kennedy and The Conspirators, akikkel azóta már 4 éve zenél és turnézik.

A jelenleg is tartó világkörüli turnéjuk közben SLASH: FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS bejelentették a “World On Fire” őszi európai állomásait, köztük a november 18-ai magyar koncertet is a Budapest Arénában.

Rock rajongók figyelem! Egy élő legenda érkezik (a nyári VOLT Fesztivál után másodszor) kis hazánkba, szóval nem érdemes lemaradni, avagy kihagyni egy duplázást!

Slash feat Miles Kennedy and The Conspirators @Papp László Budapest Sportaréna (11.18.) 

 

 Fotó: epiphone.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr98065842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2015.12.08. 22:40:28

Úgy érted: rocklegenda, rockrajongók?

Más: "Slash első szólóalbumával a slágerlisták élén landolt..." - látom lelki szemeim előtt, ahogy Slash, első szólólemezét (és nem: szóló lemezét...) kezében fogva egymásra halmozott slágerlisták tetejére huppan egy nagy fenekessel.
Magyarul, képzavar nélkül ez így lett volna értelmes: "Slash első szólóalbuma a slágerlisták élén landolt...".

De a mondat folytatása sem rossz: "és olyan énekesek voltak dolgozott együtt, mint..." - nem beszélni és fogalmazni magyar nyelvül, ugye? De akkor minek közölni ezt mindenkivel?

"Majd megalapította jelenlegi csapatát SLASH: Featuring Myles Kennedy and The Conspirators, akikkel..."
Ez a mondat az angol nyelvi ismereteid - és az elemi logikád - hiányáról regél. A "jelenlegi csapatának" (akik egyébként nem a csapata, hanem a kísérőzenekara, de ez a bejegyzés halmozott baromságai mellett már szinte lényegtelen) az a neve, hogy Slash & The Conspirators. Mivel Slash-hez hasonlóan Myles Kennedy is önálló zenei brand, ezért külön feltűntetik, hogy az Apocalyptic Love és a World On Fire lemezeknek ő is közreműködője.

Nem muszáj blogolni, ha fingod nincs a zenéről és az angol nyelvről.
süti beállítások módosítása