KEXX – lesz!
2015. július 19. írta: Barna Borbála

KEXX – lesz!

kexx.jpg

KEXX Fesztivál – Ha nem a megszokott fesztiválélményre vágysz!

Bár az idei még „csak” az ötödik KEXX Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál lesz – a rendezvény évről évre egyre nagyobb nézettségnek örvend!

A július 29. és augusztus 2. között Hajdúböszörményben (A Fürdőkert Ifjúsági és Szabadidőközpontban) megrendezésre kerülő KEXX Fesztivál egy egyedi színfolt a fesztiválok palettáján, hiszen ezen a 4 napon a könnyűzenei programok találkoznak a sportversenyekkel!

Ha tehát meg akarnánk határozni a fesztivál fő irányvonalát, azt mondhatjuk, hogy itt az extrémsportokat és az ahhoz kapcsolódó szubkultúrát ötvözték hip-hop és elektronikus zenei fellépőkkel.

Ennek eredményeként az ide látogatók részt vehetnek graffiti kiállításon, break és streetball versenyeken, megnézhetnek extrém sport versenyeket (Gördeszka, görkorcsolya, BMX sportágakban – amatőr és profi kategóriában), mindezek mellett pedig a zenei fesztiválokhoz hűen különböző hazai és külföldi koncerteken (elekctro, drum ’n’ bass, hiphop, HC, minimal, reggea stílusokban) bulizhatnak.

Egy kis ízelítő a fellépőkből:

Snowgoons (DE)

 

Insideinfo (UK)

 

Punnany Massif

Sub Bass Monster

 

Hősök

 

Animal Cannibals

 

AKPH

 

Kelemen Kabátban

 

Belga

 

Halott Pénz

 

Cloud9+

Fotó: facebook.com/kexxfesztival 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr617963268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása