Ismerd meg az idei karácsonyi szépségápolási trendeket – a FOREO híres rajongóinak segítségével
2022. december 16. írta: Kultúrjunkie

Ismerd meg az idei karácsonyi szépségápolási trendeket – a FOREO híres rajongóinak segítségével

FOREO XMAS MAKEUP LOOK

apple_tv_mariah_carey.jpg

@ Mariah Carey - Apple

Te is szeretnél Mariah Careyhez hasonlóan sima és ragyogó arcbőrt karácsonykor, kiemelnéd vonásaidat egy elbűvölő és szemkápráztató sminkkel? Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan lehet neked is a hírességekéhez hasonló, sugárzó és egységes arcbőröd? A FOREO svéd beauty-tech óriás most segít neked. A 2022-es ünnepi szezon legkiemelkedőbb szépségápolási eszközeit a FOREO világhírű nagykövetei hozzák el neked - mi pedig elmondjuk, hogy hol tudod őket beszerezni!
img_9052.JPG

@ Rita Ora - StyleCaster

Az albán származású énekesnő, Rita Ora a FOREO legújabb bőrápolás-rajongó követe. A könnyű fedésű alapozó, és a művész által kedvelt flitter alól mindig átsejlik üde, tiszta és egészséges arcbőre - köszönhetően a FOREO LUNA arctisztító kefének és a FOREO UFO termékcsalád által kínált továbbfejlesztett arcmaszkoknak.

Hogyan lehet neked is ilyen ragyogóan tiszta és kicsattanóan friss az arcbőröd? A Foreo Skin Supremes arcápolási szett a tökéletes választás számodra, ami most különleges ünnepi díszdobozba bújt! A csomagban megtalálod a FOREO LUNA mini 3 arctisztító kefét, amely mélyen, de gyengéden tisztítja meg bőrödet a legkisebb szennyeződésektől is, hogy felfedje annak természetes üdeségét. A még látványosabb hatás érdekében használd a készülékhez a FOREO Microfoam Cleanser tisztító habját is.

Folytasd az arcápolási rutint a szett másik tagjával, FOREO UFO mini 2 készülékkel, amely szónikus pulzálásával elősegíti az arcmaszkok felszívódását. A készüléket használd a díszcsomagban szintén megtalálható Glow Addict arcmaszkkal, amely hidratált kinézetet és egységes bőrképet ad. Ezután már nem csak te, de bőröd most már készen áll az ünnepi sminkre.
img_9053.JPG

@ Paris Hilton – Instagram

Gondoltad volna, hogy Paris Hilton is hatalmas rajongója a FOREO termékeinek? A szupersztár dj és influencer elárulta, imádja a FOREO IRIS ikonikus szemkörnyékápoló masszázseszközét. A friss és kipihent tekintet elérése érdekében ő is minden nap használja az eszközt reggeli arcápolási rituáléja részeként.

Készítsd elő ünnepi sminkedet a FOREO IRIS 2 masszázs eszközével. A készülék továbbfejlesztett változata még hatékonyabban és egyszerűbben kezelhető: a T-Sonic pulzálást alkalmazó, kisméretű, de annál erőteljesebb beauty-tech készülék kisimítja a ráncokat, erősíti az arc kontúrvonalait, valamint csökkenti a szem alatti sötét karikákat, ezzel élettel telivé varázsolva az arcbőrödet. 

Itt az ideje, hogy szikrázó tekinteted egy ragyogó szemsminkkel emeld ki!
img_9054.JPG

@ Dove Cameron - Pngitem

Ki ne kerülne ünnepi hangulatba a Disney sztár, Dove Cameron karácsonyi dalát hallva? Az énekesnő kedvence a FOREO BEAR hi-tech, mikroáramos arcfeszesítő készüléke, amellyel az otthonunk melegében tornáztathatjuk meg az arc izmait, ezzel megőrizve fiatalos vonásokat.

Te is szeretnél Dove-hez hasonlóan feszes, telt és üde arcbőrt? A FOREO Skin Supremes szettje való neked, amelyben megtalálod a FOREO két népszerű termékét, a BEAR mini és UFO mini 2 készülékeket.

A csomagban a BEAR mellett lapul egy UFO mini 2 is, amely nyugtatóan masszírozza bőrödet, ultrapuhává és hidratálttá téve annak textúráját. Használd a szettben található Glow Addict arcmaszkkal együtt: értékes gyöngykivonattal átitatva és E-vitaminnal dúsítva tökéletesen kiemeli bőröd természetes ragyogását.

A FOREO karácsonyi meglepetéseit többek között a  Notino-n is megtalálod.

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd be a márka különleges, ünnepi csomagolásba rejtett ikonikus termékeit most!

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6618003656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása