Lepd meg magadat vagy szeretteidet Fekete Péntek alkalmából a FOREO kihagyhatatlan beauty-tech ajándékaival!
2022. november 16. írta: Kultúrjunkie

Lepd meg magadat vagy szeretteidet Fekete Péntek alkalmából a FOREO kihagyhatatlan beauty-tech ajándékaival!

FOREO Black Friday 2022

foreo_black_friday_1.jpg

Az év legnépszerűbb shopping időszaka már itt van a sarkon és a divatcikkektől a high-tech kütyükig szinte mindenhol előbukkantak a jobbnál jobb akciók a neten… Vajon hogyan lehetsz biztos benne, hogy megtalálod a Black Friday és karácsony legtutitbb fogásait? A FOREO svéd beuty-tech óriás, - számtalan híresség kedvence - felfedi az idei Black Friday kihagyhatatlan ajánlatait, így a ragyogó, ápolt és egészséges bőr már nem csak egy álom marad. Könnyebb lesz elérni, mint valaha, ráadásul verhetetlen árakon! A FOREO hihetetlen, akár 30%-os kedvezményt kínál november 14-e és 27-e között a legfelkapottabb készülékeire a notino.hu oldalán.

Lássuk a FOREO hihetetlen Black Friday ajánlatait 2022-ben!

FOREO BEAR kollekció

Tökéletes ajándék, ha meg akarod lepni a szeretteidet (vagy akár saját magad) egy kis ragyogással és feltöltődéssel. A FOREO BEAR pontosan az, amit keresel! Stílusos és hihetetlenül hatékony, kézi mikroáramos arctonizáló készülék, mely hamarosan a személyi edződ lesz. Az arcodon! Igen, a világ első FDA által engedélyezett, orvosi mikroárammal működő eszköze, nemcsak az öregedés elleni küzdelemben hatékony, de láthatóan megemeli az arc kontúrjait azáltal, hogy az arc- és nyak 69 izmát tornáztatja, feszesíti és tölti fel energiával. Klinikailag bizonyítottan csökkenti a finom ráncokat és mélyebb barázdákat, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, mindössze egy héten belül.

A FOREO BEAR anti-aging csodakészüléknek köszönhetően az ünnepi szezonra való felkészülés gyors, egyszerű és fájdalommentes lesz. És hogy ne maradj le semmiről, a beauty brandnek verhetetlen ajánlata van a BEAR kistestvérére is, a BEAR minire is - ami csak méretben kistesó!

Jó tudni:

A BEAR a világ első FDA által jóváhagyott orvosi mikroáramos készüléke Anti-Shock rendszerrel! Tudományosan bizonyított, hogy jelenleg a leghatékonyabb mikroáramos eszköz a piacon.

FOREO UFO kollekció

Szeretnél extra hidratáltságot a hideg évszakban? Itt a FOREO hihetetlen ajánlata a komplex arcápoláshoz, amelynek ikonikus darabja az UFO 2. Egy teljes szépségszalon, amely a kezedben elfér! Az innovatív technológiának köszönhetően egyaránt táplálja testet és a lelket. A relaxáló T-Sonic pulzációk, a teljes spektrumú LED fényterápia, krioterápia és a melegítő hőterápia mind együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy az UFO 2 teljes kikapcsolódás pillanatait hozza el Neked vagy szerettednek. Ajándékozz egy végtelen otthoni SPA-élményt!

És ami a legjobb az egészben: a beauty-tech márka az UFO-hoz ajánlott arcmaszkok teljes választékára is kedvezményeket kínál a valóban teljeskörű és luxus ajándékért.

Ne feledd, a FOREO Black Friday akciója érvényes a többi a FOREO UFO eszközökre is, - FOREO UFO mini 2 és FOREO UFO mini - akár 30% kedvezménnyel.

Jó tudni: Az UFO 2 használata 126%-kal javítja a bőr hidratáltságát már 90 másodperc után. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az UFO 2 már hét nap alatt jelentősen csökkenti a ráncok megjelenését.

FOREO LUNA kollekció

Nem lenne teljes az ajánlatok listája a valaha volt legikonikusabb FOREO termékcsalád, a LUNA-k nélkül. A LUNA arctisztító és feszesítő masszázs készülékek világszerte a hírességek és sok millió szépség rajongó kedvencei, nem véletlenül.

A FOREO LUNA termékcsalád puha szilikon sörtékkel gondoskodik a hatékony, mégis gyengéd tisztításról. Klinikailag bizonyítottan képes eltávolítani a felhalmozódott szennyeződések akár 99,5%-át, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket. Ezeknek a korszerű beauty-tech megoldásoknak köszönhetően az arctisztítás igazi szépségrituálé válik, és az idei szezon legjobb meglepetése lehet a fa alá.

Jó hír, hogy az akár 30% Black Friday kedvezmény a LUNA szinte teljes kínálatára vonatkozik!

Jó tudni: A LUNA a latin „hold” szóról kapta a nevét, minden idők egyik legjelentősebb emberi fejlesztése, a szilikon után. Neil Armstrong Moon Boots cipőjének talpa ugyanis ugyanabból a szilikonból készült, mint a FOREO LUNA-ja! Micsoda kivételes anyag, micsoda teljesítmény!

Az idei Black Friday kedvezmények tökéletes alkalom arra, hogy pénzt takaríts meg, és elcsípd a kedvenc FOREO készülékedet, amelyre már olyan régóta vágysz!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy akár 30% kedvezménnyel vásárolj FOREO termékeket november 27-ig a Notino.hu oldalán.

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7417979854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása