"Érzed, hogy előbb-utóbb úgyis kidob magából ez az elhidegült közeg” - Megérkezett Dzsúdló és Azahriah közös dala!
2022. augusztus 08. írta: Kultúrjunkie

"Érzed, hogy előbb-utóbb úgyis kidob magából ez az elhidegült közeg” - Megérkezett Dzsúdló és Azahriah közös dala!

unnamed_206.jpg

Annyira kézenfekvő volt, hogy Dzsúdló és Azahriah közös dalt készítsen, hogy tulajdonképpen csak az időzítés volt a kérdés. A Várnék című szám nem véletlenül most érkezett meg a streaming-szolgáltatók kínálatába: Azahriah augusztus 12-én 16:30-tól a Sziget fesztivál nagyszínpadán ad koncertet, itt debütál majd a dal is, természetesen Dzsúdló közreműködésével.

Azahriah szerint kettejük közönségében van átfedés, így már akkor egyértelmű volt, hogy dolgoznak majd együtt, amikor ő a Supermanagementhez került. „Vagy két hónapja írtam poénból, hogy meg kell csinálnunk a Lej 2-t – meséli nevetve a dalszerző-énekes – el is kezdtük a közös munkát. Sokakat megmozgató dalt akartunk írni, olyat, amihez könnyű kapcsolódni.” A Várnék ennek megfelelően egy kifejezetten fülbemászó, mégis elgondolkodtató dal lett az elutasításról és beilleszkedés nehézségeiről.

„Állati izgalmas feladat volt két ennyire egyedi hangú előadó stílusát összefésülni egy közös dalba” – mondta Schmidt Gergő, azaz Tembo, Dzsúdló állandó alkotótársa és a dal producere.

Dzsúdló a Várnék szövegével kapcsolatban – amelyet részben személyes tapasztalatból írt – így fogalmazott: „Azt próbáltam megfogni, milyen, amikor behuppansz egy teljesen rideg családi környezetbe, ahová nagyon be kéne olvadnod, de érzed, hogy előbb-utóbb úgyis kidob magából ez az elhidegült közeg.”

A dal klipjét Büki Balázs rendezte, a dalbéli lányt Gombó Viola Lotti alakítja, akit a többek közt a Becsúszó szerelés című moziban láthattak a nézők, a szigorú apát pedig az A besúgóból is ismert Ördög Tamás.

Sajtóinformáció: Csepelyi Adrienn - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7817903101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása