Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Dobó Kata a DC Szuperállatok ligájában!
2022. július 26. írta: Kultúrjunkie

Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Dobó Kata a DC Szuperállatok ligájában!

szuperallatok_social_statikus_szinkron_1x1_8.jpg

Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Dobó Kata hangja is hallható a DC Szuperállatok Ligája szinkronjában.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók egy új pályán is kipróbálták magukat: részt vettek a DC Szuperállatok Ligája című film szinkronjában és nem másnak, mint a két szuper népszerű szuperhősnek, a Flashnek és Kiborgnak kölcsönözték a hangjukat. Dobó Kata pedig, akiről tudjuk, hogy maga is igazi szupernő Wonder Womant szinkronizálta.

szuperallatok_social_statikus_szinkron_1x1_3.jpgÉs hogy miről is szól a DC Szuperállatok Ligája? Nos, egy Kripto nevű szuperkutyáról, aki tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?

szuperallatok_social_statikus_szinkron_1x1_2.jpgCsakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a Lex Luthor elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

A DC Szuperállatok Ligája július 28-án korizik be a mozikba.
Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5017891879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása