Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon
2022. július 14. írta: Kultúrjunkie

Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon

efott-2017_014_-1nap.jpg

Az egyetemisták fesztiválján már az első napon is a fürdőzés, sport és az aktív kikapcsolódás volt a főszerepben, este pedig T.Danny, Dzsúdló, BSW, Metzker Viktória és sokan mások gondoskodtak arról, hogy hatalmas bulival induljon az idei EFOTT. Csütörtökön Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, valamint a Wellhello veszi birtokba a nagyszínpadot.

A szerda lett az új szombat a Velencei-tóhoz hazatérő EFOTT-on, amely már első napján bizonyította, hogy az egyetemi hallgatók egyik legnépszerűbb fesztiválja.

Annyian voltak az első napon, mintha minimum hétvége lenne, és egy nemzetközi sztárfellépő csinálná a bulit, pedig „csak” a fiatalok szabadultak fel a nagyszínpadra: T. Danny, Dzsúdló, BSW és Metzker Viktória töltötte meg a nagyszínpadi küzdőteret. Az end show is hatalmas volt: Metzker Viktória utolsó számaira visszatért Miss Mood, valamint T. Danny, BSW mellett a ValMar is feltűnt a nyár slágerével, az Úristennel – mondja Budai Marcell, az esemény sajtófőnöke.

A csütörtök is erős lesz: a nagyszínpadot Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, valamint a Wellhello veszi birtokba. Gyors ütemben fogynak a jegyek, így mindenkinek érdemes mielőbb beszerezni a belépőket.

Programból nincs hiány: két kültéri színpadot, két arénát, számtalan zenei színpadot, család- és hallgatócentrikus programokat, valamint rengeteg meglepetést is kínál a legszerethetőbb, legzöldebb, leghűsítőbb nyári zenei fesztivál. A rendezvény területét idén először madártávlatból is meg lehet ismerni, a Schönherz Iskolaszövetkezet által üzemeltetett óriáskeréknek köszönhetően.

Aki pedig meghittebb kikapcsolódásra vágyik, például öregdiákként korábbi egyetemi barátaival szeretne ünnepelni, azt az Alumni Fiktív Music Stage-en színvonalas jazz, blues, funk, hip-hop, latin, reggaeton és soul koncertek, valamint bor- és koktélkülönlegességek és különleges gasztronómiai élmények várják.

Forrás: EFOTT

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6317882983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása