Látványos helyszínen forgott a Bagossy Brothers legújabb klipje
2022. április 29. írta: Kultúrjunkie

Látványos helyszínen forgott a Bagossy Brothers legújabb klipje

A "Csillag az égen" két ember összefonódásáról szól

bagossy-1438.jpg

A Svábhegyi Csillagvizsgálóban készítette legújabb klipjét a Bagossy Brothers Company. A Csillag az égen című dal a párkapcsolatról, két ember összecsiszolódásáról szól.

„Kimeríthetetlen téma két ember összecsiszolódása. Mindig van fentebb és lentebb is, egy hullámvasút, amin néha megpihenhetsz az egyenes részeken, aztán a felvezető úton már izgalmasan várod a zuhanást. Vizuális típus vagyok és álmodozó. Abszolút a szemem előtt van, ahogy az ember mászik fel egy végtelen létrán, hogy lehozza a legfényesebb csillagot a párja számára. Persze önmagában a csillag nem elég, kell hozzá az is, hogy szüntelen figyelmesek tudjunk maradni. Érdekes párhuzamok ezek számomra és mindig tudnak újat tanítani” – meséli Bagossy Norbi.

bagossy-1036.jpgAhogy a legtöbb Bagossy Brothers Company klipet, a Csillag az égent is Sáji Róbert és Márton László operatőr-rendező páros készítette.

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company 2022. július 16-án a Budapest Parkban ad koncertet.

Bagossy Brothers Company: Csillag az égen

A zenekarról

A 2013 májusában alakult, máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége egyenletesen, de gyors ütemben emelkedett. A Bagossy Brothers Company energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt vált, előbb az erdélyi, majd az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb koncertzenekarává.

A csapat eddigi pályafutása során 4 nagylemezt, 1 szimfonikus koncert lemezt, 1 EP-t, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. A zenekar minden albuma többszörös aranylemez, míg a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el, melynél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat.

Sajtóinformáció: Magócsi Anikó

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3917818773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása