A FOREO globális felmérése szerint a nők 81%-a büszke arra, ha az anyukájukhoz hasonlítják
2022. április 28. írta: Kultúrjunkie

A FOREO globális felmérése szerint a nők 81%-a büszke arra, ha az anyukájukhoz hasonlítják

"PONT, MINT AZ ANYÁD" – ennek lehet pozitív jelentése is!

01_foreo_lead_image_2.jpg

Csodálatos vagy úgy, ahogy vagy, egészen addig, amíg nem mondják neked: "Pont, mint az anyád". De e mögött valóban negatív jelentés húzódik, ahogy ez elsőre tűnik? A mainstream kultúrában a mai napig azzal szembesülünk, hogy valakit az édesanyjához hasonlítani szinte sértésnek számít. A svéd beauty-tech brand, a FOREO viszont eltökélt abban, hogy megszüntesse a rettegett kifejezés körüli stigmát, ezért anyák napja alkalmából elindította a "Just Like Mom" (Pont, mint anya) elnevezésű globális kampányát, ünnepelve a hasonlóságainkat életünk legfontosabb szereplőjével. Érdekes módon a márka globális felmérése is azt mutatja, hogy a válaszadók 81%-át igenis büszkeséggel tölti el, ha azt mondják róla: "Pont olyan vagy, mint az anyukád".

A FOREO felmérése szerint az emberek 81%-a büszkeséget érez, amikor azt mondják neki, hogy olyan, mint az édesanyja! Ezzel egy régi tévhit látszik megdőlni, miszerint nem szeretnénk az édesanyánkhoz hasonlítani. Ennek épp az ellenkezője igaz és keressük is a kreatív módjait, hogy megtiszteljük és megköszönjük anyukánknak azt a szeretetet és támogatást, amit kaptunk tőle.

Az anyák napja kiváló alkalom arra, hogy emlékezzünk rá; édesanyáink a felnőtté válásuk során ugyanazon kihívásokon mentek keresztül egykor, mint mi. Mivel mindig a mi érdekeinket tartották és tartják szem előtt, logikusnak tűnik, hogy hozzájuk fordulunk tanácsért. De minden esetben?

A FOREO kapcsolódó felméréséből kiderült, hogy az emberek 75%-a érezte már, voltak olyan témák, amelyeket meg szeretett volna beszélni édesanyjával, de nem bízott abban, hogy megértésre talál adott helyzetben. A válaszadók 28%-a szeretett volna szerelemről is beszélgetni a mamával, de akadt (18%), aki a szex és a bőrápolás témákat beszélte volna át mélyebben az édesanyjával. A FOREO beauty-tech cég szeretné áthidalni ezt az ellentétet és támogatást adni ahhoz, hogy az édesanyák és gyermekeik közötti hasonlóságokat ünnepelve büszkén mondjuk ki, “Olyan vagyok, mint anyám!”

Abban viszont nincs semmi ellentmondás, hogy sokszor anyukánkhoz fordultunk bőrápolási tanácsért, hiszen ő az, aki önzetlenül megosztotta velünk tudását, nemcsak az alapvető higiéniáról, hanem arról is, hogyan tápláljuk bőrünket és hogyan gyakoroljuk az öngondoskodást.

A technológia persze sokat fejlődött az évek során, ezért most mi rajtunk a sor, hogy meglepjük őt anyák napja alkalmából valami igazán különlegessel. A FOREO anyák napi ajánlataiból csemegézve a hála, a mosoly és a köszönet kéz a kézben jár majd. 

A FOREO különleges, anyák napi kedvezményei a Notino.hu-n:

●     25% kedvezmény a LUNA 3, LUNA 3 Plus, a BEAR és az UFO 2 készülékekre

●     15% kedvezmény az ünnepi csomagokra

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4417818517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása