Utolsó klubkoncertjére készül a Kistehén
2021. november 30. írta: Kultúrjunkie

Utolsó klubkoncertjére készül a Kistehén

December 9-én láthatjuk őket az A38 Hajón

image0_4.jpeg

A Kistehén tavaly tavasszal jelentette be, hogy befejezi a közös zenélést, ám a járvány miatt a búcsú 2020-ról 2022-re került át, így a nyáron még volt lehetőségünk pár közös összejövetelre. Most azonban valóban az utolsó klubkoncertjére készül a zenekar, a sok emlékezetes Kistehén-koncertnek otthont adó A38 Hajón december 9-én!

A Kistehén tagjai 2020 elején döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Kollár-Klemencz László és zenekara az elmúlt közel két évtized alatt hét albumot jelentettek meg, turnéztak Európában és Amerikában egyaránt, és olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Szájbergyerek, az Ezt is elviszem magammal, a Virágok a réten, a Jó csávó a Markó, vagy legutóbbi nagylemezük címadó dala, a Bocsánat. Amellett, hogy dalaikat a mai napig rendszeresen idézik, több díjat is bezsebeltek itthon és külföldön, számos nemzetközi válogatáslemezre felkerültek. Hamisíthatatlan, pörgős koncertjeik, a humort és az abszurditást sem nélkülöző társadalomérzékeny szövegeikkel, szabad, játékos előadásukkal, közvetlenségükkel gyakran jelentették csúcspontját az átmulatott éjszakáknak.

A pandémia miatt az eredetileg 2020-ra tervezett búcsúkoncerttel az elválás is elmaradt és végül 2022-re tolódott, ám ennek a furcsa helyzetnek köszönhetően a rajongók nyertek még jó pár áttáncolt estét a zenekarral - mint amilyen az A38-as fellépés is lesz. Gyertek és mozgassuk meg utoljára közösen a Hajót a Kistehénnel!

Facebook-esemény
Jegyek

Sajtóinformáció: Nagy Kátya

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr916769472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása