Britney Spears és Billie Eilish tehetsége egy testben keresztezve: Íme LIA LIA
2020. szeptember 30. írta: Kultúrjunkie

Britney Spears és Billie Eilish tehetsége egy testben keresztezve: Íme LIA LIA

lep.jpg

LIA LIA egy kínai-német feltörekvő énekes-dalszerző, aki mesterien keveri munkásságában az elektronikus zenei és a pop elemeket. A fiatal művész Doja Cat vendégelőadójaként vált ismertté, akit a németországi koncertjei során kísért, ugyanakkor a divatiparból a Louis Vuitton és a Converse márkák szívét is meghódította már. Az extravagáns énekesnő most egy "Night Call" című új dallal és videóval jelentkezett.

A klipet Jannick Schneider rendezte, és akárcsak LIA LIA lényében, úgy a videóban is összemosódik az elbűvölő cukiság a melankóliával. Mintha Britney Spears egy korai klasszikusa Billie Eilish tolmácsolásában öltene testet. A kínai tündérmesék és japán animék ihlette kisfilmben az énekesnő tinédzser énjét láthatjuk, amint elszigetelten és magányosan bolyong az iskolában. Amint a szorongás elárasztja, felébreszti Ryū-t, az emberi sárkány szellem énjét, akivel ezután szembe kell szállnia.

"A dal arról szól, hogy magányosnak és a világtól elzártnak érzem magam, és arra várok, hogy valaki eljöjjön és megmentsen az unalmamból" – magyarázta LIA LIA.

A "Night Call" LIA LIA első 2020-as szerzeménye, a keverési és masterelési munkálatokat pedig Geoff Swan végezte, aki többek között Charli XCX-el, Caroline Polachekkel és Ashnikkoval is dolgozott már együtt. A track LIA LIA "Boba Boba" című dalát követi a sorban, ami egy valódi popkulturális ékkő, ami még az ikonikus NME magazin érdeklődését is felkeltette, így a folytatást nagy várakozás övezte. A friss szerzemény a "holnap legizgalmasabb előadóinak otthont adó" b4 kiadó gondozásában látott napvilágot.

Fotó: Rob Kulisek

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr816222840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása