Karantén utáni lélekutazás a Pontoonon
2020. július 03. írta: AidaAlexa

Karantén utáni lélekutazás a Pontoonon

Négy hónap kihagyás után volt újra Mörk koncert!

_dsc9017-2.jpg

Ha Duna-part, akkor borozás. Ha borozás, akkor háttérzene. Ha háttérzene, akkor boldogság.

Nem hittük volna, hogy a karantén okozta koncertelvonási tünetek ilyen szinten megváltoztatják majd ezeknek a pillanatoknak az értékét.

Kiszabadulásunk első koncertje szabadtéren volt, gyönyörű panorámával, rég nem látott ismerősökbe botolva a Pontoon-on, megspékelve egy igazán izgalmas hangulatú koncerttel.

A Mörk négy hónap kihagyás után olyan atmoszférát teremtett, ami elhozta nekünk a soulba és funkba bújtatott mindent is!

A naplementében elgondolkozós indietől, egészen az éjszakai kivilágításban trippelő jazzig, de néha még az általam már rég elfeledett hip-hop stílusjegyei is fel-feltűntek az este folyamán.

Az egész koncert hangulatát átölelte egy nagy fokú pszichedelikus szabadságérzés, ami nem csak feltöltött, hanem újra azt érezhettük, hogy élünk.

Legközelebb augusztus 12-én, a KOBUCI-ban találkozhatunk velük, ahol a The Qualitons-szal együtt fogják megtáncoltatni a közönséget. 

Fotó: Alexa Aida

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7115980044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása