Mindenki meglepődött a Macskák előzetese láttán
2019. július 21. írta: Kultúrjunkie

Mindenki meglepődött a Macskák előzetese láttán

macskak.jpg

A Macskák című musical filmváltozatával szintet lépünk, ígérték a film alkotói, és az előzetes láttán igazat kell adni nekik. A szupersztárokat felvonultató filmben – többek között Jennifer Hudson, Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench és Ian McKellen szerepelnek benne –, nem egyszerűen bundás macskajelmezbe bújtatott színészek éneklik Andrew Lloyd Webber halhatatlan dalait, hanem szinte valódi macskákat látunk az Avatarból ismert számítógépes technológiának köszönhetően.

A Twitteren sokan őszinte meghökkenésüknek adnak hangot az előzetes láttán, ám Ian McKellen, aki Guszt, a színházi macskát alakítja, védelmébe veszi a filmet, mondván, vannak, akikben talán hirtelen kósza kételyek ébredtek a szokatlan látvány miatt, de senki nem lehet közömbös a produkció iránt, mert kétségtelenül az év egyik nagy meglepetése.

(Cats – hazai bemutató: 2019. december 19.)

 

Forrás: UIP-Duna Film

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr914973646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása