10 év után itt az első Jonas Brothers-album: megjelent a Happiness Begins
2019. június 08. írta: Kultúrjunkie

10 év után itt az első Jonas Brothers-album: megjelent a Happiness Begins

image004_8.jpg

Nick, Joe és Kevin Jonas eddigi pályafutásuk alatt több, mint 17 millió albumot adtak el: sikerült olyan rajongótábort felépíteniük, mely nem csak óriási, de nagyon lelkes is, így már az albumbejelentés is hatalmas, pozitív visszhangot váltott ki.

Az első kislemez, a Sucker producere a Grammy-díjas Ryan Tedder (a OneRepublic frontembere) volt. A visszatérés mondhatni tökéletesre sikerült: a dal több, mint 147 millió megtekintésnél jár a YouTube-on, Spotify-on pedig a 322 millió streamet is túllépte.

Az új albumot természetesen turné is kíséri: az első koncertet hétvégén adják Londonban. Sőt, mindössze néhány nappal a lemezmegjelenés előtt, június 4-én felkerült az Amazon Prime-ra a Jonas Brothersről szóló dokumentumfilm, a Chasing Happiness is.

A lemezt itt tudod meghallgatni! 

 

 Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8814884952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása