Az Orlai Produkciós Iroda fontos ügyben kéri nézői és partnerei segítségét
2019. május 18. írta: Kultúrjunkie

Az Orlai Produkciós Iroda fontos ügyben kéri nézői és partnerei segítségét

dsc_3022_1.jpg

Az Orlai Produkciós Iroda számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás. Nincs ez most sem másképp, annak ellenére, hogy ők maguk is nehéz helyzetben vannak a TAO támogatási rendszer megszüntetése miatt. Mégis határozott törekvésük, hogy továbbra is felkaroljanak fontos ügyeket, támogassanak arra rászoruló szervezeteket, intézményeket. Jelen esetben a Pitypang Gyermekotthont.

A Pitypang Gyermekotthonban jelenleg 11 nehéz sorsú gyermek ellátásáról gondoskodik összesen hat nevelő, akik 12 órás váltott műszakban próbálják a szülői szeretet hiányát pótolni a gyakran speciális bánásmódot igénylő lakók életében, akik közül van egy vesetranszplantált, egy tüdőtranszplantált daganatos, illetve egy erősen látássérült kislány is.

A május 31-ig tartó különleges akció keretében az Orlai Produkciós Iroda azt tűzte ki célul, hogy eljuttassák az otthon lakóit a Balatonra nyaralni, amire szűkös anyagi lehetőségeik miatt önerőből nem lenne módjuk. Ehhez azonban szükségük van a Te segítségedre is! Bizonyos előadásaikra online megváltott jegyek árából, illetve az ebben az időszakban online eladott KEDVENCEK Bérletek után 1000-1000 forintot juttatnak a gyermekotthon számára.

Tehát arra kérik a nézőket és a partnereket, hogy vásároljanak május 31-ig online KEDVENCEK Bérletet vagy jegyeket a Vadméz június 26-i és 27-i, illetve a Becéző szavak szeptember 12-i, 13-i és 14-i előadásaira, és támogassák a gyermekotthon lakóinak nyaralását!

Az április 16-i Várj, míg sötét lesz! című előadás előtt a Pitypang Gyermekotthon lakói és nevelőik az Orlai Produkciós Iroda meghívására vettek részt. A gyermekek közül sokan most jártak először színházban.

Bővebb információ az akcióban szereplő előadásokról:

VADMÉZ

Van, akinek minden megadatik: humor, intelligencia, kényelmes élet és tisztes egzisztencia... no meg négy gyönyörű nő szerelme, akik közül az egyik ráadásul a hű felesége. Közeleg a nyár, kezdődnek a kerti mulatságok, és az egyre nagyobb hőségben lassan mindenki fejét veszti a napfénytől, az alkoholtól – és a szenvedélytől. A sármos hódító szerepében Ötvös András lép színpadra, partnerei lesznek többek között László Lili, Ullmann Mónika, Mészáros Máté és Nagy Dániel Viktor.

Az akcióban részt vevő előadások:

június 24.

június 25.

BECÉZŐ SZAVAK

Vannak strapás anyák. Sziporkázóak, szórakoztatóak, de a legrosszabbkor szólnak, tapintatlanok és mindig hibátlanul szúrják be a legbrutálisabb megjegyzést. Ha nem a mi bőrünkre menne, boldogan élveznénk imádnivaló humorukat. Na, Aurora ilyen. Pedig mindig a legjobbat akarja, az egész életét parkolópályára állítja, hogy végre gatyába rázza a lányáét – aki mellesleg férjes asszony, és gyerekei vannak. Mert ő megmondta előre… Aurorát Hernádi Judit játssza, a lány szerepében pedig Péter Kata lesz látható.

Az akcióban részt vevő előadások:

szeptember 12.

szeptember 13.

szeptember 14. 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr114833980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása