Jubiláló zenekarokkal és az ÉTER Plusz győzteseivel robbantja be a nyarat a Feszt!Eger
2019. április 06. írta: Kultúrjunkie

Jubiláló zenekarokkal és az ÉTER Plusz győzteseivel robbantja be a nyarat a Feszt!Eger

unnamed_1_30.jpg

Idén is a festői szépségű Bolyki-völgyben indítja a fesztiválszezont a magyar zenei élet krémje: május 30. és június 1. között egymást érik majd a jobbnál jobb koncertek a Feszt!Eger színpadán.

Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére 2019-ben is rengeteg sztárfellépő érkezik, köztük több jubiláló zenekarral. A Feszt!Eger fellépői közül a Halott Pénz, az Anna and The Barbies és a ROAD csapata is 15 éves lesz idén, a Fish! tagjai pedig, akik a rendezvényre egy óriási punkrock-popmetal bulival készülnek, két évtizedes jubileumot ünnepelnek. A zenei kínálat ezúttal is nagyon változatos lesz: a Quimby, aGanxsta Zolee és a Kartel, Follow The Flow, a Bagossy Brothers Company, JETLAG, ByeAlex és a Slepp, Leander Kills, a Belga, sőt hazánk legnépszerűbb női rockegyüttese, a Dorothy is a húrok közé csap a festői környezetű Bolyki-völgyben. Az ÉTER Plusz Tehetségkutató korábbi győztesei is visszatérnek a Feszt!Eger színpadára: a PLASTICOCEAN, a The Anahit, a Before The Last, a Fatal Error, sőt az Eurovíziót megjárt AWS csapatával is találkozhat a rendezvényen a közönség.

ÉTER Plusz Tehetségkutató értékes nyereményekkel

Idén is a Feszt!Eger kísérő rendezvénye lesz az ÉTER Plusz, mely mára már Magyarország legmeghatározóbb könnyűzenei és legnagyobb szabadtéri tehetségkutatójává nőtte ki magát. A május 31. és június 1. között zajló eseményre a www.eterfesztival.hu honlapon keresztül lehet nevezni - április 28-ig várják a jelentkezőket zenekar, DJ és egyéni produkció kategóriában. A fesztiválon a feltörekvő együttesek profi körülmények között állhatnak színpadra, a győztesek pedig a pénzjutalom mellett ingyenes videoklipet, hangszervásárlási utalványt és több fellépési lehetőséget is kaphatnak. A fődíjakkal a nyertes zenekarok idén is eljuthatnak a VOLT, a Strand és a Balaton Soundra fesztiválra, illetve Budapesten az A38 Hajónés az Akvárium Klubban is bemutatkozhatnak. A lehetőségeket ezúttal nemzetközi méretekre bővítették: a legtehetségesebbek felléphetnek a felvidéki MartFeszten és az erdélyi Vibe-on is. 

A Bolyki-völgyben páratlan környezetben, bányaudvarok, borospincék közvetlen szomszédságában zajló rendezvény idén május 30. és június 1. között várja a fesztiválozókat. A zenei programok mellett a környék nevezetességeit is érdemes felfedezni – a Feszt!Eger ideje alatt a koncertek mellett is számos program várja a látogatókat.

Napi bontás: http://feszteger.hu/programok/

Jegyek: www.feszteger.hu/jegyvasarlas/

Programok napi bontásban - Feszt Eger 2019

CSÜTÖRTÖK
1. Színpad

19.00 - JETLAG
20.30 - Halott Pénz

PÉNTEK
1. Színpad

18.30 - PLASTICOCEAN
20.00 - AWS
21.45 - Road 
23.30 - Bagossy Brothers Company

2. Színpad

19.00 - The Anahit
20.30 - ByeAlex és a Slepp
22.15 - Anna & the Barbies
00.00 - Dorothy zenekar

SZOMBAT
1. Színpad

18.30 - Before The Last
20.00 - Follow The Flow
21.45 - Quimby
23.30 - Bëlga

2. Színpad

19.00 - Fatal Error 
20.30 - Fish!
22.15 - Ganxsta Zolee és a Kartel
00.00 - Leander Kills

További információ:

Facebook esemény: www.facebook.com/events/402161673685817/

Facebook: https://www.facebook.com/FesztEger/?epa=SEARCH_BOX

Instagram: https://www.instagram.com/feszteger/?hl=en

Honlap: www.feszteger.hu/

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1914744605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása