Óriási siker a BÚÉK!
2019. január 08. írta: Kultúrjunkie

Óriási siker a BÚÉK!

buek_meglepeteskoccintas_toroczkai_csaba_photocredit_2.jpg

Egy egyszerű találós kérdés: milyen film vetítése után pukkanhatnak pezsgőspalackok a moziteremben? A válasz szinte magától értetődő: Goda Krisztina új vígjátéka, a BÚÉK lehet az. És miért? Mert a filmet kivételesen sokan, már közel 200 000-en nézték meg hazánkban! buek_meglepeteskoccintas_toroczkai_csaba_photocredit_26.jpg

Múlt hétvégén az egyik esti előadás végén különleges meglepetésben volt része a budapesti Allée nagy (és zsúfolásig tele) mozitermében szórakozóknak. Amikor a BÚÉK vetítése után felgyulladtak a fények, a film összes olyan főszereplője ott volt, akinek ezt színházi elfoglaltságai megengedték: Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Mészáros Béla és Szávai Viktória mellett a film büszke rendezője, Goda Krisztina valamint két producere, Geszti Péter és Zákonyi S. Tamás is megjelent, hogy pezsgővel kínálják a nézőket, és közös koccintással ünnepeljék a magyar film esetében ritka sikert.

A közel 200 000 néző persze még nem a végeredmény: a játékból totális őszinteséggel kísérletező, és emiatt végül durva hazugságokba keveredő szilveszterező baráti társaság történetét az egész országban játsszák a mozik, és még mindig nagyon sokan akarják meg- vagy újranézni. BÚÉK!

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9114548918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása