Különleges hotelbulit visz a város tetejére a Telekom Electronic Beats Festival, izgalmas svéd DJ-vel és szürreális szobákkal
2018. szeptember 10. írta: Kultúrjunkie

Különleges hotelbulit visz a város tetejére a Telekom Electronic Beats Festival, izgalmas svéd DJ-vel és szürreális szobákkal

joo.jpeg

Ugyan a Várkert Bazár és a Dunán végigszántó DJ Boat is gyönyörű helyszíne lesz az elektronikus zene szeptember 13-15. között zajló ünnepének, most újabb izgalmas szpottal álltak elő a szervezők, amitől garantáltan a komfortzónájukon kívül találják magukat az érdeklődők.

Szeptember legerősebb DJ-maratonján és az ügyes hazai dizájnereket és elektronikus zenészeket felvonultató Lifestyle Marketen túlmenően újabb programot jelent be a két év után Budapestre visszatérő Telekom Electronic Beats Festival. Szeptember 13-án csütörtökön a főváros közepén, az idén tavasszal megnyílt Hotel Rum legfelső szintjét foglalja el a fesztivál felvillanyozóan érdekes aktivitásokkal, ami a zenétől a vizuális művészeteken át a színházig számos befogadói élménnyel kecsegtet - az biztos, hogy szálláshely hetedik emelete ennyire nem csapott még le az érzékszervekre.

Az Egyetem tér tetején található helyszínre való felliftezést követően több különböző szobába lehet majd benyitni, amelyek mindegyike egy-egy meghatározott tematikára épül. Az egyiket például már biztosan elfoglalja magának az Independent Label Fair, a remek magyarországi független lemezkiadókat összefogó és népszerűsítő kezdeményezés - ráadásul a Sennheiserrel összefogva: fekete barázdák és high-end fejhallgatók fognak itt egymásra, illetve hallgatókra találni.

Az évek óta nemzetközi szinten is elismert elektronikus zenei képzéseket indító imPro School vezető oktatója, Iamyank is beköltözik a hotelbe egy Zen Roommal. Itt végtelen hangtextúrákhoz csatlakozhatunk majd, és meggyőződhetünk arról, hogy lehetséges-e egy hotelszoba méreteinek illuzórikus kitágítása a zenén keresztül. Korábbi EB.TV Hungary szereplőnk, Besnyő Dani hasonlóra készül egy másik szobában, csak ő a fény fegyverével, a Kitchen Budapest pedig egy olyan társasjátékba rántja be a gyanútlan látogatót, amit mintha 2038-ból teleportáltak volna ide.

Aki pedig az elektronikus zene aktuális hazai állapotaira kíváncsi, az részt vehet az idei Alkotótáborban nagy sikert aratott kerekasztalbeszélgetés folytatásán, a hazai technóközeli színtér megmondóembereivel, akik ezúttal nem csak azt bolygatják meg, hogy hová tart az elektronikus zene Magyarországon, hanem azt is, hogy a szakma és a piac szereplői hogyan tudnák jobb irányba terelni erőfeszítéseiket egy még erősebb jövő érdekében.

Végül az esti hotelfoglalást más nem is helyezhetné keretbe, mint egy körpanorámás bónusz buli, amin nem csak a legelőremutatóbb hazai label, a Farbwechsel zenészei - S. Olbricht, AiWA és Imre Kiss - lépnek fel, de Svédország legkomolyabb hajzatú fiatal producere, Baba Stiltz is, aki évek óta tudatosan csempészi vissza a humort a klubzenébe.

Online jegyvásárlás

Facebook esemény

  Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr114233203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása