A kultúra szexi

Legyél a 9046 blog fesztivál nagykövete!

2015. február 02. - Tomi9046

crew9.jpg

Fesztivál stáb kerestetik. 

A három nagy nyári fesztiválunkra (Sound, Volt, Sziget) szeretnénk összeszedni egy csapatot, akik szívesen lennének a blog kvázi „fesztiválarcai”. A fő célpont a Sziget lenne, de a jelentkezők függvényében a többi fesztiválra is kitalálhatunk alternatív megoldásokat.

Hogy pontosan miről is lenne szó?

Vagy minden nap, vagy egy-egy adott napon (attól függ) készítenénk videókat, pár gyors kérdéssel bombáznánk a fesztiválozókat, hangulatokat örökítenénk meg, sok helyszínt járnánk körbe, néznénk meg, elemeznénk pár mondatban. Vagy épp te magad mondhatsz akármiről véleményt.

Amit akarunk, azt csinálunk a viselkedési kereteken belül, de mégis szabadon.  Lenne 9046 blogos egyen pólónk/trikónk, és amikor úgymond dolgoznánk, forgatnánk, beszélnénk, akkor ez lenne rajtunk. Mintha profik lennénk, de mégis teljesen amatőrök.  Természetesen arra is lenne lehetőség, ha valaki csak egy bizonyos napon szeretne beugrani, vagy csak egy napra jönne, de szívesen csatlakozna a csapathoz.

A megszerkesztett videók, bejegyzések lehetőleg majd minél hamarabb felkerülnének az oldalra, vagy facebookra, bár lehet azok majd csak a fesztivál után fognak kikerülni, hiszen a bulik után regenerálódni nem egyszerű... :)

Az online felületen lehetnének óráról-órára frissülő bejegyzések is, ahol megosztanátok, hogy épp hol voltatok, és ott mik történtek. Akár fotókkal is megmutatni mindezt.

Első körben minimum 5 a fesztiválokat figyelembe véve aránylag megbízható emberre lenne szükségünk. De, ha esetleg sokan jelentkeznétek, akkor meg ügyesen szétosztanánk a teendőket, hogy mindenki egyenlő módon élvezze az egészet.
Természetesen az események előtt lenne valami közös buli, és egy nagy összeülős ötletelő meeting, hogy mégis miként értjük meg egymást, illetve mindenki hozzátehetné a maga kis ötletét. 

Mivel ez csak egy blog, így nincs mögötte szponzoráció, nem tudok nektek akár napijegyeket, bérleteket ajándékba adni, de az biztos, hogy valami jutalmat, nyereményt majd kitalálok, ami mindenki számára vonzóbbá teheti a jelentkezést.  Veletek közösen összedolgozva szerintem egy menő dolgot tudnánk csinálni.

Aki jó ötletnek tartja ezt az egészet, az jelezze, és írjon a megadott címekre.

Bár a 30 fok és az egy szál trikóban/top-ban mászkálás még messze van, de jó előre tájékozódni, hogy mire is lehet számítani.  

ui.: Tudom sok nagyobb oldal, vagy blog csinál hasonló tevékenységet a fesztiválok idején, de ez mégis kicsit más lenne, vagy pontosabban mássá alakítanánk, mivel itt mi szabadon kreálnánk mindent, nem szabnának meg nekünk semmit, és a végén egy nagy vigyorral az arcunkon várhatnánk a véleményeket. 

A legfontosabbak:

- 16 és 28 év közötti lányok és fiúk jelentkezzenek

- A „stáb” maximális létszáma 20 fő lenne, beleértve azokat is, akik nem szeretnének kamera előtt mutatkozni.

- Nyugodtan jelentkezz, ha szeretsz, véleményt formálni

- Kihívásnak érzed egy új közegben megmutatni magad

- A váratlan szituációkra is könnyen tudsz reagálni (értsd: ha valaki épp a nyakadba ugrik, vagy épp frissítő gyanánt egy kis alkoholos nedűvel ajándékoz meg)

- Felelősségteljesen tudsz viselkedni, de mégis ott van egy kis fesztiválos huncutság

- Úgy általában a zene világában otthonosan mozogsz, vagy csak simán felkészülsz az adott fesztiválból

- Amilyen napot/feladatot elvállalsz a közös egyeztetésen, azt teljesítsd is, mert az utolsó pillanatban már nem tudunk új embert szerezni

- A megbízhatóság egy fontos szempont lenne, de tudom ez fesztivál… mégis azt kérném, hogy csak az jelentkezzen, aki minimum egy fél napot végig tud csinálni alkoholos befolyásoltság nélkül. :)

 

A jelentkezéseket az alábbi mail címre küldjétek, vagy írjatok facebook üzenetben:

blog9046@yahoo.com

Facebook oldal

Fotó: Kászon Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr847963366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.