Fenesi Krisztina lett a Nemzet Szépe
2018. június 15. írta: Kultúrjunkie

Fenesi Krisztina lett a Nemzet Szépe

Az öt legszebb magyar lány

img_0966.jpg

A közelmúltban lezajlott a Nemzet Szépe 2018 szépségverseny, ahol Fenesi Krisztina személyében megkoronázták az új királynőt. A szervezők most nyilvánosságra hozták a zsűri pontszámai alapján az első öt helyezett listáját.

Azt már korábban megtudtuk a versenyen, hogy az első udvarhölgy Kálvári Múzsa és a második udvarhölgy Stankovics Beáta, azonban az erős mezőny miatt korántsem volt egyértelmű, hogy ki a 4. és 5. helyezett.

Az első 5 helyezett:

Fenesi Krisztina, 21 éves (Nagyvárad)

Kálvári Múzsa, 22 éves (Budapest)

Stankovics Beáta, 27 éves (Sárvár)

Krehlik Alexia Liza, 21 éves (Mogyoród)

Teslér Petra, 22 éves (Röszke)
img_1038.jpg

A 10 döntős hölgy szerencséje, hogy még mindig esélyesek arra hogy képviseljék országunkat Balin a Miss Nation Global döntőjében, hiszen a közönség egész nyáron szavazhat a www.nemzetszepe.hu honlapon a közönségdíjas személyére.

A Nemzet Szépére különlegessége, hogy bár 21 és 27 éves kor között bárki jelentkezhetett, kiemelten fontos volt a természetesség: plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a királynők körében. Az elvárások szerint a versenyzők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is.

img_1075.jpg

 

Sajtóanyag: Koczka Máté

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4214049678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása