Filmajánló: Kutyaparádé
2018. június 11. írta: Kultúrjunkie

Filmajánló: Kutyaparádé

Június 14-től a mozikban!

kutyaparade_fbcover_1.jpg

Ezen a héten ellepik a kutyák a mozikat, jön egy ízig-vérig családi vígjáték, a KUTYAPARÁDÉ!

A Kutyák és macskák stílusában készült, élő szereplőket és beszélő kutyákat keverő vígjátékot Raja Gosnell, a műfaj klasszikusa rendezte, aki a Scooby-Doo mozifilmért és az első Hupikék törpikék-ért is felelt.kutyaparade_jelenetfoto_4.jpgMit tehet egy keményzsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett).

A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.

A film 6 éven aluliak számára nem ajánlott, szinkronos 2D és OV 2D változatokban lesz látható a mozikban.

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6214040524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása