Év végén érkezik a Csak szex és más semmi rendezőjének új filmje!
2018. május 20. írta: Kultúrjunkie

Év végén érkezik a Csak szex és más semmi rendezőjének új filmje!

buek_werk_3.jpg

A napokban véget ért az egyik legsikeresebb magyar rendező, Goda Kriszta új filmje, a BÚÉK forgatása. A Teljesen idegenek című – az egész világon népszerű, és a magyar mozikban is kiugróan nagy sikerrel vetített – olasz film magyar környezetre alkalmazott, új változatát Divinyi Réka, Goda Kriszta összes korábbi sikerének (Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem) szerzője írta.buek_werk_2.jpg A történet egy baráti társaságról szól, amelynek tagjai egy szilveszteri buliban úgy döntenek, hogy a mobiltelefonjukra érkező összes hívást és üzenetet megmutatják egymásnak: és ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. A rendezőnő csupa sztárt gyűjtött maga köré: a főszerepeket Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Hevér Gábor, Szávai Viktória, Bata Éva, Mészáros Béla alakítják.

Az egyetlen, de számtalan fordulatot és meglepetést tartogató éjszaka történetét elbeszélő hazudozós vígjáték forgatása már zajlik a Mafilm fóti stúdiójában, a BÚÉK bemutatójára az év végén kerül majd sor az InterCom forgalmazásában.buek_werk_1.jpg

Forrás: InterCom

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2913989156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása