Megjelent James Bay új albuma, az Electric Light!
2018. május 18. írta: Kultúrjunkie

Megjelent James Bay új albuma, az Electric Light!

image002_1.jpg

Bay már az előfutárként kiadott négy kislemezzel (Wild Love, Pink Lemonade, Us, és a legfrissebb Slide) magasra tette a lécet – és itt nem csak a zenére gondolunk.

Ezeknek köszönhetően túl van ugyanis első Saturday Night Live-fellépésén, járt Seth Meyers és Ellen DeGeneres műsorában is, júniusban pedig a The Rolling Stones turnéjának londoni állomásán játszik majd a legendás zenekar előtt.

Bay volt az Electric Light producere is. A dalokat korábbi szerzőtársával, John Greennel együtt írta; a lemezen pedig Paul Epworth végezte az utolsó simításokat, aki korábban már Adele-lel és Rihannával is dolgozott.

James Bayt előző, Chaos And The Calm című, többszörös platinalemezéért három kategóriában jelölték Grammy-díjra (Legjobb Rock Album, Legjobb Rockdal, Az Év Felfedezettje). Ezen az albumon szerepel az áttörést hozó Hold Back The River és Best Fake Smile is.

iTunes

Google Play

Spotify

Deezer

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4513978148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása