Arctic Monkeys = Augusztus 14.
2018. január 29. írta: Kultúrjunkie

Arctic Monkeys = Augusztus 14.

Breaking! Az Arctic Monkeys is jön a Sziget Nagyszínpadára

130517-03-337-photo-credit-zackery-michael-lo-res.jpg

Még fel sem ocsúdtunk a múlt heti bejelentéséből, itt van a következő nagy durranás. Az idei Sziget Nagyszínpadának negyedik headlinere az Arctic Monkeys lesz.

Bár nagyot szólt pár nappal ezelőtt a Sziget bejelentése, ahol Kendrick Lamar, Kygo valamint a Mumford and Sons európai exkluzív nagyszínpados fellépéséről adtak hírt, úgy látszik még akad muníció a szervezők tarsolyában. Negyedik headlinerként ugyanis az Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley and Matt Helde alkotta formációt, az Arctic Monkeys-t jelentették be a Sziget idei Nagyszínpadára, augusztus 14-én, keddre.

A zenekar évek óta éllovasa a Sziget kívánságlistájának, pár évvel ezelőtt azonban a frontember a The Last Shadow Puppets nevű formációjával járt itt, miután 2014-ben határozatlan időre szünetet jelentett be a banda. 2017-ben viszont újra összejöttek és a hírek szerint szeptemberben hozzáfogtak az új albumhoz is. Most nagy lehet az öröm az arctic-os táborban, különös tekintettel arra, hogy állítólag hamarosan jelentkeznek az új hanganyaggal, amiből talán adnak egy kis ízelítőt idén augusztusban nálunk is.

És egy szolgálati közlemény: early bird jegyek még január 31-ig kaphatók a Szigetre.

Fotó: Uncut

Szöveg: Sziget Sajtóiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2013614243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása