Utolsó napok a Parkban? Naná, hogy Punnany!
2017. szeptember 20. írta: Kászon Tomi

Utolsó napok a Parkban? Naná, hogy Punnany!

Parkos szezonbúcsúztató a Punnany Massif jóvoltából

21462772_10155754927233833_1611866870462076824_n.jpg

Szeptember 23-án szombaton az utolsó nyár után vágyódós kedvet hozza el nekünk hazánk legjobb koncertzenekara a Punnany Massif.

Felcser Máté és csapata a nyár folyamán minden lehetséges módot kihasznált arra, hogy maximálisan kielégítse ódaadó közönségét. Kiemelendő fellépéseik közé tartozott például a júliusban megtartott Massif szülinap, amelynek szintén a Budapest Park adott otthont.

A soproni VOLTon és a jubileumi 25. Szigeten is sok ezer fős nemzetközi hallgatóság előtt zenélhettek, és szerencsére meg is mutatták, hogy mi is az a Massif-életérzés. :)

Ha már fesztivál, akkor ők masszívan részét képezik a 2017-es VOLT feszt himnuszának, amelyben olyan nagyágyúk működtek közre, mint az extravagáns Pásztor Anna, az érceshangú legenda Charlie, és Pető Szabolcs a Junkie Jack Flash zenésze.

Az estét az idei Nagy-Szín-Pad versenyen bemutatkozó Mörk fogja beindítani. A Zentai Márk által összefogott banda üde színfoltnak mondható a mostani hazai zenei szférában.

 Jegyek

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4812880722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása